Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan hocanın kariyerinde de hiç yok nerdeyse
Muslera
Boey Nelsson Sanchez Kazimcan
Demirbay Torreira Ndombele
Ziyech İcardi Kerem
Bu meseja bakarsak biz bunu almayızBu Ndombele nasıl bir maaş alıyormuş lan böyle. 11 milyon euro nerdeyse. Bu herifin opsiyonu kullansan temizinden 5 kağıt ister. Neyse, hayırlısı. Onu da o zaman düşünürüz artık.
Ekli dosyayı görüntüle 219112
İstatistiklere ne yansıttı bilemem incelemedim ama gözle gözüken unutamayacağım bir oyuncu performansı göremedim
1.8m bu istikrardaki bi adama fazla
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sorunlu. Çok abartılıDeğil.
kim takimin temel diregiymis bu takimin temel diregi muslera toreria ve icardidir gerileri figurandiro iş öyle olmuyor
adam ben bu takımın temel taşıyım ben niye bu kadar para alıyorum der
kimse nereden geldiğine bakmaz
Aynen diğer maaşı yazan konuda bunu söyledim. Tapusunu alırsak maaşından korkmayın şimdiden haberiniz olsun.Bu Ndombele nasıl bir maaş alıyormuş lan böyle. 11 milyon euro nerdeyse. Bu herifin opsiyonu kullansan temizinden 5 kağıt ister. Neyse, hayırlısı. Onu da o zaman düşünürüz artık.
Ekli dosyayı görüntüle 219112
Pek tabii, unutulamayacak bir katki vermedi ancak gomulecek kadar da degildi.
Feykti abi zaten yaadombele transferınde detaylarına kadar acıklandıgına göre dünkü vecino çöpünün haberi fake gibi geliyor bana
Öz gecmis expéryans diye bir sey var. Millet tutturmus boey neden 400 bin aliyor. Boey daha dunku cocuk . Dubois neden 1.8 aliyor adam Lyon kaptaniydi A milli de oynadi mesala ondan. Bu kadar kolay.
PL temposu çok yüksek yav, burada tempo çok düşük olduğu için o mental error'ları tolere edebiliriz. Emre Ö.'ı dinledim, Nelsson'u keser diyor Sanchez ki ben de öyle düşünüyorum. Transfer mevzularından dolayı kafası burada değil. Geçen yıl da böyle başlamıştı.İyi oyuncu zaten hızlı, ayağı iyi tek sıkıntısı kafa gidiyor arada. Çok iyi oynarken hata yapabiliyor arada. Bunun atletik özelliklere nelssonun mental özellikleri eklesek prime van dijk oluyor
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu çok adaletsiz olmamış mı reis yav boeyden şu anda trent bile zor bence formayıGeldiği gün öyle böyle oyuncu almadık diyordu millet
Boey böyle oynarsa nah alır formayı dedim görüldüğü üzere alamadı
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
nelsson 2 sebebten gitmedi bence hem iyi bir takımdan teklif gelmedi muhtemelen hemde ucl oynamanın cazibesi ,akıllı adammışSeneye
Nelsson 18 Milyon Euro Tottenham
Ndombele
15 Milyon Euro Galatasaray yapar
Ndombele tutarsa efsane olur.
Amrabat en hazır isimdi bizim için ve onu bekledik ama bu çocuk da tam “beast” denebilecek biri.
Eğer aidiyet hissini elde ederse bence içimden geçer ligin.
Nelsson’da seneye Haziran da muradına erer umarım bol kupalı sezon olur.
Başkan Ramos'a kulüp 8 vermeyecekti. 3,5 verecekti.Ramosa 7 m€ verilse göklere cikardin.![]()