Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hocanın kariyerinde de hiç yok nerdeyse

Muslera
Boey Nelsson Sanchez Kazimcan
Demirbay Torreira Ndombele
Ziyech İcardi Kerem

Ndombele yerine Salih bizi çok rahatlatırdı yaw.

çok kötü böyle. Ndombele 10 da oynar. 4-2-3-1'li. Mou oynatıyordu

Angel yedek kalınca sorun çıkarıyor diye bir şeyler duymuştum

3,2M maaş verdiğimiz adamı nasıl yedeğe atacaz lan

Ve bişey daha var Ndombele bence Sneijder kadar etki bırakacak adamın yüzünden çok mutlu olduğu belli oluyor belliki uzun süre bekleyen Ndombeleydi adam her fotoda gülmüş mutlu ve heyecanlı

suudların girmesinin sadece maddi etkisi olmadı

adamlar oyuncu piyasasını baya daralttılar

onlar olmasa amrabat hojbjerg gibi adamlar bize gerçekten kalabilirdi

hatta chelsea liverpool ortasaha rekabetleri yaşanmayabilir ve gravenerch ihtimali bile doğabilirdi

oyuncu bırakmadılar

o iş öyle olmuyor

adam ben bu takımın temel taşıyım ben niye bu kadar para alıyorum der

kimse nereden geldiğine bakmaz
kim takimin temel diregiymis bu takimin temel diregi muslera toreria ve icardidir gerileri figurandir

Boey nelson iyi bir yan parcadir birde oyuncunun gelis sekli onemli 400.000 euro alan adama 1 milyon euro verirsin gelip 3 milyon isterse oha dersin zam yapilmali ama su adam su kadar aliyor bende okadar istiyorum diyen adama direk kapiyi gosteririm

Öz gecmis expéryans diye bir sey var. Millet tutturmus boey neden 400 bin aliyor. Boey daha dunku cocuk . Dubois neden 1.8 aliyor adam Lyon kaptaniydi A milli de oynadi mesala ondan. Bu kadar kolay.

Biz biraz performans bazli bakiyoruz. Buna bende deginecektim ama iste aciklamasi yorucu oluyor. Gunun sonunda tecrubeye de para oduyorsun.

İyi oyuncu zaten hızlı, ayağı iyi tek sıkıntısı kafa gidiyor arada. Çok iyi oynarken hata yapabiliyor arada. Bunun atletik özelliklere nelssonun mental özellikleri eklesek prime van dijk oluyor

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
PL temposu çok yüksek yav, burada tempo çok düşük olduğu için o mental error'ları tolere edebiliriz. Emre Ö.'ı dinledim, Nelsson'u keser diyor Sanchez ki ben de öyle düşünüyorum. Transfer mevzularından dolayı kafası burada değil. Geçen yıl da böyle başlamıştı.

eskisi gibi paralar donmuyor artik adamlar kudurdu Mesala arabistan cikti merih gibi adama 20 milyon veriyorlar kolo muani gibi siradan bir forvet 90 a gitti zamanindan avrupanin en iyisi dedikleri ronaldo bu paraya gitmisti

Seneye

Nelsson 18 Milyon Euro Tottenham

Ndombele

15 Milyon Euro Galatasaray yapar

Ndombele tutarsa efsane olur.

Amrabat en hazır isimdi bizim için ve onu bekledik ama bu çocuk da tam “beast” denebilecek biri.

Eğer aidiyet hissini elde ederse bence içimden geçer ligin.

Nelsson’da seneye Haziran da muradına erer umarım bol kupalı sezon olur.
nelsson 2 sebebten gitmedi bence hem iyi bir takımdan teklif gelmedi muhtemelen hemde ucl oynamanın cazibesi ,akıllı adammış

amrabatı ise beklemedık bence daha temmuz ayından beri manu beklıyor istiyor adamı tam tersi manu amrabatı bekledi ciddide para verdiler bizse aradaki boşlukta teklif yaptık ama herif manuya gitmeyi kafaya koymuş zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt