Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

niang olur bekleriz bişeyler yapsın. bir futbolcu sadece yetenekleri ile değil, başka şeyleri ile tercih edilme sebedir.

meirelless vol. izleriz- krasic vol. izleriz.

ucuzmuş- o zamanları geçtik unutmayın. faydalı olacak adamı almak önemli olan.

hedef yukarı de cris gibi ucuz olsun diyip nerdeyse takım savunması bitir.

q7 gelince melo-hamit-selçuk müthiş orta sahası çok ararız sonra..

arabaya yeni jant-lastik al ama stepne deki lastik hala aynı dursun.

sonra lastik patlayınca bir trafar yamuk gider ondan bulursun arabanın altını nerde bırkatım diye...

Olayları karıştırıyosunuz yalnız, Cris takım savunmasını toparlasın diye direk 11 oyuncusu olarak alındı, Ujfalusi'nin yerini doldurması beklendi adamdan saçmalıktı tabi ki ...

Eğer Q7 de direk 11 de kanatları uçursun diye, Nani etkisi yapsın diye düşünülüyosa yerden göğe kadar haklısın saçmalık olur ama ben böyle olduğunu düşünmüyorum ...

Takımda Amrabat'dan başka kanat olmadığını biliyoruz 3 kulvarda mücadele edicez ve Nani gelse bile Q7 gibi kadroyu genişletcek bi adam alınması gerekir elimizde sadece 1 kanat varken, bunun sakatlığı var, Türkiye Kupası var vs. vs. vs...

Bu transferi gerçekleştirenlerde direk 11 için almıyolardır adamı ve Nani ihtimalini de sonuna kadar kovalayacaklardır inanıyorum buna çünkü Q7'nin bir maliyeti olmayacak ...

Fatih Terim Galatasaray maclarinda cok iyi oynayan futbolculari unutmaz. Bknz Yigit, Amrabat, Dany :)

Quaresma da Galatasaray maclarinda Ronaldo kesiliyordu mübarek. Parcalari birlestirince...Hayirli olsun :)

Parçaları birleştirdim yeni bir kazık daha:) Hoca transfer işinde geçen sezon devre arası umutlarımı artırmıştı ama sonrasında Yiğit,Furkan,Amrabat,Dany hatta öncesinde Muslera yerine Lauro muydu neydi o istekleriyle bazen yönetim müdahelesinin şart olduğunu düşündürüyor bana.

Quresma çizgide topla buluşmak istiyor bunu düzeltemiyor bizim içeride topla buluşacak bi oyuncuya ihtiyacımız yokmu :D Nani daha yararlı olur

Bir konuda güzelce tartışmayacak mıyız? Hiç tanımadığınız bir insana "Madem çok biliyorsunuz FM'nin başından kalkıp bir işe yarayın bu işten para kazanın bari." yazmak ne demek? Neyse...

hocam tartışmıyosunuz ki ? milleti gaza getirip ortalığı velveleye vermekten başka bişi yapmıyosunuz. twitter'dan gelen bi haberle yola çıkıyosunuz. sakin olun koca Galatasaray sizce sizin düşündüklerinizi düşünmemiş midir yani ?

Sinirlenen her futbolcu kötü futbolcumu oluyor! Öylemi oluyor ! İnsanların emeğini bu kadar küçümsemeyin ya!

[video=youtube;xm4NIZ9xt5s]https://www.youtube.com/watch?v=xm4NIZ9xt5s[/video]

KEİTA KARAKTERSİZ BİR OYUNCU MU?

[video=youtube;3OlTej8R6pI]https://www.youtube.com/watch?v=3OlTej8R6pI[/video]

YA ARDA....En yakın arkadaşlarından Semih'e yumruk attı....Kötü oyuncumu!

[video=youtube;fofmlQf4crE]https://www.youtube.com/watch?v=fofmlQf4crE[/video]

Veya Engin...Maçı izlemeyen Engin'e sallayabilir...Ama nasıl tahrik ettiler??

Ya abicim sen gidiyon derbiden örnek veriyosun. Kadıköyde oynan maçlarda fbli oyuncular daha ısınmaya çıkıldığında başlıyorlar gsli futbolculara tekme atmaya küfretmeye tükürmeye. Bu verdiğin örnek çok alakasız olmuş. Kadıköydeki derbilerde gs forması altında norveç milli takımını koy onlar da bi yerde patlar kavga eder. Adamlar sırf bu taktikle 14 senedir sürdürüyorlar seriyi.

Querasma kariyeri boyunca devamlı yaptığı şey. Ardanın hayatı boyunca bi kere yaptığı şeyi örnek gösterme karşılaştırma için. Hadi diyosun bursa mersin adamı provake etti.

Dinamo kiev de mi provoke etti.

Beşiktaş dağıldı, Quaresma çıldırdı! CNN TÜRK Video

Bu sezon BAE'de gol atmasına rağmen hala topu kaptırdığı oyuncuya tekme atıyor.

Sporx TV - 'Sarı' Quaresma önce attı sonra tekmeledi video - Dubai, Ricardo Quaresma, En güzel goller

Olayları karıştırıyosunuz yalnız, Cris takım savunmasını toparlasın diye direk 11 oyuncusu olarak alındı, Ujfalusi'nin yerini doldurması beklendi adamdan saçmalıktı tabi ki ...

Eğer Q7 de direk 11 de kanatları uçursun diye, Nani etkisi yapsın diye düşünülüyosa yerden göğe kadar haklısın saçmalık olur ama ben böyle olduğunu düşünmüyorum ...

Takımda Amrabat'dan başka kanat olmadığını biliyoruz 3 kulvarda mücadele edicez ve Nani gelse bile Q7 gibi kadroyu genişletcek bi adam alınması gerekir elimizde sadece 1 kanat varken, bunun sakatlığı var, Türkiye Kupası var vs. vs. vs...

Bu transferi gerçekleştirenlerde direk 11 için almıyolardır adamı ve Nani ihtimalini de sonuna kadar kovalayacaklardır inanıyorum buna çünkü Q7'nin bir maliyeti olmayacak ...

ben yedeğe alıncak bir q7 yerine

kerim frei almayı tercih ederim. boş boş otursun diyede milyon eurolar alacak (en son aldığı maaş ne kadar) 3,75 milyon euro alıyor. 2,5 alsın hadi.. q7 hedefi olmayan bir adamla henagi hedefe gitmeyi düşüncem.??

Bir adam quaresma yazdı diye sanmıyorum ki kesin olsun..Dedikleri gibi Arda-Nani-Gervinho gibi adamlar olmazsa yedekte tutuluyor olabilir..Ki Quaresma kurulacak kadroda yedek bile olabilir eğer Arda falan da düşünülüyorsa..

Siz Nani,Quaresma derken başka bir Portekizli geliyor....

970603_581374851903082_500729299_n.jpg

Alamayız bence.

niang olur bekleriz bişeyler yapsın. bir futbolcu sadece yetenekleri ile değil, başka şeyleri ile tercih edilme sebedir.

meirelless vol. izleriz- krasic vol. izleriz.

ucuzmuş- o zamanları geçtik unutmayın. faydalı olacak adamı almak önemli olan.

hedef yukarı de cris gibi ucuz olsun diyip nerdeyse takım savunması bitir.

q7 gelince melo-hamit-selçuk müthiş orta sahası çok ararız sonra..

arabaya yeni jant-lastik al ama stepne deki lastik hala aynı dursun.

sonra lastik patlayınca bir trafar yamuk gider ondan bulursun arabanın altını nerde bırkatım diye...

Bende onu diyorum zaten, gelmesin

bu duygu erdoganmıdır nedir daha istifa etmedimi yav

Parçaları birleştirdim yeni bir kazık daha:) Hoca transfer işinde geçen sezon devre arası umutlarımı artırmıştı ama sonrasında Yiğit,Furkan,Amrabat,Dany hatta öncesinde Muslera yerine Lauro muydu neydi o istekleriyle bazen yönetim müdahelesinin şart olduğunu düşündürüyor bana.

Büyük Terim hayrani oldugum halde bazen bende böyle düsünüyorum. Hayir yani Terim bu kazik futbolcularla da sampiyon yapar takimi o ayri. Öyle bir adam Terim. Ama transferde cok daha büyük düsünmesi gerektigini düsünüyorum bende.

Burak yılmaz transferı de böyleydi.Çogu kesim istemiyordu burak yılmazı.Q7 için en onemlı olan şey dün ümit karan ın soyledıgı gıbı artik dibe vurmus birisi.Bundan daha fazla dibe vuramaz.O yuzden dibe vuran insandan korkucaksın artık kaybedıcek bırseyı yok.o yuzden kendıni ıspatlamak takıma ayak uydurmak zorunda baska alternatıfı yok.

Bu arada bır moderator arkadas bana yardımcı olabılır mı lutden acıl

Ya abicim sen gidiyon derbiden örnek veriyosun. Kadıköyde oynan maçlarda fbli oyuncular daha ısınmaya çıkıldığında başlıyorlar gsli futbolculara tekme atmaya küfretmeye tükürmeye. Bu verdiğin örnek çok alakasız olmuş. Kadıköydeki derbilerde gs forması altında norveç milli takımını koy onlar da bi yerde patlar kavga eder. Adamlar sırf bu taktikle 14 senedir sürdürüyorlar seriyi.

Querasma kariyeri boyunca devamlı yaptığı şey. Ardanın hayatı boyunca bi kere yaptığı şeyi örnek gösterme karşılaştırma için. Hadi diyosun bursa mersin adamı provake etti.

Dinamo kiev de mi provoke etti.

Beşiktaş dağıldı, Quaresma çıldırdı! CNN TÜRK Video

Bu sezon BAE'de gol atmasına rağmen hala topu kaptırdığı oyuncuya tekme atıyor.

Sporx TV - 'Sarı' Quaresma önce attı sonra tekmeledi video - Dubai, Ricardo Quaresma, En güzel goller

BJK bizim seviyemizde bir takım olmadığı için,onlara Bursa vs derbidir...Kaç senedir İBB'den çektiklerini biliyosun

hocam tartışmıyosunuz ki ? milleti gaza getirip ortalığı velveleye vermekten başka bişi yapmıyosunuz. twitter'dan gelen bi haberle yola çıkıyosunuz. sakin olun koca Galatasaray sizce sizin düşündüklerinizi düşünmemiş midir yani ?

Quaresma'nın Galatasaray'a olası transferinin yanlış olacağını tartışıyoruz burada. Hiç bir mesajda "Aldık, yandık, kötü transfer yaptık" yazıyor mu? Burada istemeyenler hep gerçekleşirse yanlış transfer olur diye tartışıyor. Ama siz bunları okurken gaza geliyorsanız bilemem.

Büyük Terim hayrani oldugum halde bazen bende böyle düsünüyorum. Hayir yani Terim bu kazik futbolcularla da sampiyon yapar takimi o ayri. Öyle bir adam Terim. Ama transferde cok daha büyük düsünmesi gerektigini düsünüyorum bende.

düşünüyor işte...

kerim frei-alper potuk diyor. chedjou kaçımız biliyordu veya carlinhos.

yönetimin alması veya almama meselesi değil..

yiğit-amrabat-danny gibi adamlarda hataları olabilir ama sonuçta bu adamlar genç admalar tutturursan akar gider uzun seneler..

q7 yıllık 2 milyon ver 2 seneliğine sonra kadroda dursun arada sırada rotasyonda oynar. oynamasında-bulunmasında.

bir adam yeteneklerine bu kadar ihanet edermi yahu??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt