Tolga Kara
Tecrübeli Üye
- 21 Mayıs 2013
- 6.059
- 7.635
- 1.918
Cevap: Transfer Nöbeti
Duyumculuk yapmayın demiyorum hobi olarak yine yapın
Duyumculuk yapmayın demiyorum hobi olarak yine yapın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne durusu? Serefsizlik diz boyu diyorum, yani bu kadar da olmaz kusura bakmayin. Alper cikip 'gerekirse kalirim ama gitmem' demeliyken masaya oturacakmis, görüsecekmis. Düsünmemeli bile, anasinin hicmi degeri ok gözünde, ne kdar küfür yedi.
Biz cekilsek bile gitmemeli.
es-es yömetimine bakılırsa; bjk holosko + 5 M€ derse es-es yönetimi çatırdamaya başlar.
haim fresco'yu nasıl tanımazsın adam pires'i 2004'de uçağa koydu sene oldu 2013 hala uçak yere inmedieğer bizimle ilgili bir transferde haim fresco ismi varsa bilki o transfer yatmıştır ''ayşe tatile çıktı'' gibi bi parola
kısa ve net konuşcam. konuda daha çok bilgi sahibi olmadıktan sonra.
1-kırgınlıklar-fikir ayrılıkları olabilir ayrılmak isteyenler için.
2-içten vurmaya çalışan-herşeye engel olanlarda olabilir.
kısaca hangi isimlerin hangi nedenle ayrılacaklarını bilmiyoruz.
ayrıca a.albayrak-ali dürüst gibi adamlar açıkca ne dediler (aday olmucam dedi ali dürüst) art niyet yoktur. dışardan destek olacaklar belki. yorulmuşlardır-fikir ayrımları filan vardır. çok önemli konumda olan ali dürüst ve a.albayrak dışardan vuracak-muhalefet yapcak karakterde değiller- dışardan destek olurlar bu kadar basit...
Transfer listemizin carsaf carsaf herkesin elinde olması beni rahatsız ediyor cok large davrandık umarım sıkıntı olmaz..

haim fresco'yu nasıl tanımazsın adam pires'i 2004'de uçağa koydu sene oldu 2013 hala uçak yere inmedieğer bizimle ilgili bir transferde haim fresco ismi varsa bilki o transfer yatmıştır ''ayşe tatile çıktı'' gibi bi parola
Valla dediğin ismi tanımıyorum ne yalan söyliyim.
Franck ribery tamamen onun galatasaraya olan armaganıdır
Transfer listemizin carsaf carsaf herkesin elinde olması beni rahatsız ediyor cok large davrandık umarım sıkıntı olmaz..
Her habere inanmayın masaya oturan felan yok. Alper isteseydi dün gece biterdi bu iş.
N'aber emmoğlu..
Alper Potuk çok iyi bir duruş sergiliyor. Ünal Aysalın fenerin verdiği fiyatı verip bitirmesi gerek transferi adam bizi istiyor kabul etmiyor diretiyor şikecileri.
o 5m€'yu nasıl diycekler işte mevzuu o zaten![]()
Ribery'i transferinde maalesef kullanıldık hülle yoluyla marsilyaya gitmiş oldu