Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Duyumculuk yapmayın demiyorum hobi olarak yine yapın

Transfer listemizin carsaf carsaf herkesin elinde olması beni rahatsız ediyor cok large davrandık umarım sıkıntı olmaz..

Duyumculık meslek yüksek okulu yeni mezunlarını vermiş anlaşılan hayırlısı .

Ne durusu? Serefsizlik diz boyu diyorum, yani bu kadar da olmaz kusura bakmayin. Alper cikip 'gerekirse kalirim ama gitmem' demeliyken masaya oturacakmis, görüsecekmis. Düsünmemeli bile, anasinin hicmi degeri ok gözünde, ne kdar küfür yedi.

Biz cekilsek bile gitmemeli.

Her habere inanmayın masaya oturan felan yok. Alper isteseydi dün gece biterdi bu iş.

haim fresco'yu nasıl tanımazsın adam pires'i 2004'de uçağa koydu sene oldu 2013 hala uçak yere inmedi:asd: eğer bizimle ilgili bir transferde haim fresco ismi varsa bilki o transfer yatmıştır ''ayşe tatile çıktı'' gibi bi parola

Franck ribery tamamen onun galatasaraya olan armaganıdır

kısa ve net konuşcam. konuda daha çok bilgi sahibi olmadıktan sonra.

1-kırgınlıklar-fikir ayrılıkları olabilir ayrılmak isteyenler için.

2-içten vurmaya çalışan-herşeye engel olanlarda olabilir.

kısaca hangi isimlerin hangi nedenle ayrılacaklarını bilmiyoruz.

ayrıca a.albayrak-ali dürüst gibi adamlar açıkca ne dediler (aday olmucam dedi ali dürüst) art niyet yoktur. dışardan destek olacaklar belki. yorulmuşlardır-fikir ayrımları filan vardır. çok önemli konumda olan ali dürüst ve a.albayrak dışardan vuracak-muhalefet yapcak karakterde değiller- dışardan destek olurlar bu kadar basit...

Mutlaka öyle..Zaten bu adamlar faydasızmış veya zararlıymış gibi algılanmamalı, sadece belli fikir ayrılıkları oluşuyor ve bu da kurumsallaşmayı yavaşlatan etkenler olarak görülüyor..Ben şahsen Abdurrahim Albayrak'ın kalmasını isterim, onun bu konuyla bi alakası olduğunu düşünmüyorum zaten..Onun olayı farklı bir olay muhtemelen..Biraz kırgınlığı olabilir veya yorulmuş da olabilir..Ama diğerleri için birşey diyemicem çünkü Ali Dürüst'ün bu konuda yönetim içinde muhalefet oluşturduğu ve bölünmeler yaşandığı söyleniyor..Bakalım hayırlısı artık.

bu işte bi sıkıntı var beyler ne ses var ne soluk bizde çekmedik kap açıklamasını :asd:

haim fresco'yu nasıl tanımazsın adam pires'i 2004'de uçağa koydu sene oldu 2013 hala uçak yere inmedi:asd: eğer bizimle ilgili bir transferde haim fresco ismi varsa bilki o transfer yatmıştır ''ayşe tatile çıktı'' gibi bi parola

hahah bak bu iyiymiş :D o zaman bize uzak olsun diyelim, mazallah "Galatasaray'da transfer bitmez" klişesi bi anda gerçeğe dönüşebilir yoksa :D

Transfer listemizin carsaf carsaf herkesin elinde olması beni rahatsız ediyor cok large davrandık umarım sıkıntı olmaz..

Son bir haftadır gördüğüm en mükemmel yorum.Ben şahsen baskanın cıkıpta tek ılıglenıyoruz ılgılenmıyoruz demesıne de karsıyım.Cık transferını bıtır ondan sonra ılgılendık olmadı de bari.

Biri Haim Fresco demiş aman diyim aman.Devreye girdiği her transfer arap saçına dönmüştür.Uçağa bindirip uçağın bir türlü inmemesiyle meşhurdur :D

Alper Potuk çok iyi bir duruş sergiliyor. Ünal Aysalın fenerin verdiği fiyatı verip bitirmesi gerek transferi adam bizi istiyor kabul etmiyor diretiyor şikecileri.

bence fiatta oynama yapmamak lazım..

alper inad ederse bize gelir..

gelirse de; es-es e verilecek artırımı, alpere sadakat ödülü olarak vermeli....

o 5m€'yu nasıl diycekler işte mevzuu o zaten :D

çok basit :) bjk yöneticler çok akılldır ..

fernandesi fenere kakarlar 9-10 ye. ordan gelen para ile

5 alper potuk alırlar- holosko zaten cacık... /fazla maaştan kurtulurlar...:lol: nasıl senaryooo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt