Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Naci Küçük: "Galatasaray, Gedson Fernandes'i 1 yıl daha kiralamak istiyor. Halil'in bonservisi için 2 milyon euro bütçe ayrıldı."

-Salih in Beşiktaş ı seçmesi gayet doğal. Şampiyonlar Ligi Faktörü var
- Mehmet Özcan ın 5-6 kez maçını izledim. Vasat topçu. Hiç bir özelliği yok. Dorukhanın o takımdan çıkmasının kaymağını yiyiyor medyada
- Seçime kadar transfer olacağını sanmıyorum. Medyada çıkan haberler tamamen sallama olur

Kongreden sonra hareket olur. Cengiz yönetimi adam madam almaz. Gelenlerde öyle har vurup harman savuramazlar. Muhtemelen uyuz olacağımız bir dönemi geçireceğiz. Yine Ağustos başına kadar gerekli isimleri alamayacağız. Ön elemede muhtemelen eleneceğiz.

Kongreden sonra hareket olur. Cengiz yönetimi adam madam almaz. Gelenlerde öyle har vurup harman savuramazlar. Muhtemelen uyuz olacağımız bir dönemi geçireceğiz. Yine Ağustos başına kadar gerekli isimleri alamayacağız. Ön elemede muhtemelen eleneceğiz.
Cok pozitifsin.16 transfer yapacağız bu yaz

Çok inandırıcı bulmadım ama normalde demez böyle şeyler Yunanistan da yaşayan akrabam kendisi Galatasaraylidir kostas fortounisi istediğimizi duymuş iş yerinde oly yönetimin de olan müdüründen hatta adam baya endişeliymis fortounis giderse diye kulüp üyesiymis daha doğrusu

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt