Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyide fb 9 bizden 3 oyuncuyu kıyaslamışsın :)
Zanka : 2 bonservis, 2*4 maaş = 10 m
Rami : 2 m euro imza maaş
Serdar : 2 m euro maaştan 6 m euro
Caulker : 2 m euro imza ve maaş
Novak : 2 m euro imza ve maaş, 2 senede 3-4
Tisserand : 4 bonservis 1.5x2=3
Lemos : 1.5 bonservis 1.5 maaş, total 4.5 2 senede
Sadık : 1 bonservis 800 bin maaş, 4 kağıt total
Szalai : 2 bonservis 700 bin maaş, 3.5 total

Dama : 8 + 2.5 maaş
Marcao : 4+2 maaş
Donk : 3 senede 4.5 maaş

Stoper maliyetimiz 3 senede 20 m euro

Fenerin 3 senede 40 milyon euro

Bonservise bakarak fiyat analizi yapılmaz.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yedlin dışında aldığın 4 adam da kiralıktı.

Ondan önceki dönem Etebo kiralık diğerleri bedavaydı.

Ondan önce 2 transfer de kiralıktı.

Ondan önce 10 transferin 5i kiralık 4ü beleşti.

En son bonservisi Luyindama'nın 5 milyonu için ödemiştik ta ki Barış Alper'e kadar.

20 adamın 10u kiralık zaten; bonservisle adam alamıyorsun, kiralık olmasa ne Halil ne Gedson ne de Kuru gitmezdi şu an.

Terim'in eksilerinin farkındayım ama bu yaklaşımınız samimi ve gerçekçi değil, gören de Fener gibi her sene 20 m euro bonservisle deli gibi adam alıyoruz sanar.

Terim eleştirilmeli ama doğru temel üzerine ve haklı gerekçelerle.. ancak çoğu zaman terim düşmanları, haklı - haksız, doğru -yanlış demeden işlerine geldiği gibi algı oluşturmaya çalışıyorlar.. Transferler üzerinde de hocayı vurmaya kalkanlara bu post çok güzel cevap olmuş..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kim Ne Derse Desin Mutlaka Takım Oturacaktır Sezona Erken Giriyoruz En Büyük Handikap Bu Bence Gayet Başarılı Yapılanma Meyvelerini Alacağız. En Çokta Scout Ekibinin Transferlerine Güveniyorum Elbette hatalı Transferler Olacaktır Kimyası Uymayan Tutmayan olacaktır Ama Ben Yine Bunu Tercih Ederim.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Terim başarısız olsun diye Galatasaray maç kaybetsin isteyenler olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam.
Eski yönetimlerin içinde bile bu zihniyetler vardı. Şikeci kuş ve kargalardan bile daha tehlikeli tip bunlar. Tamam eleştirilir de hatta bende eleştiriyorum ama o kadarı da ihanet gibi oluyor

Yahu kanı deli olanları en iyi senin anlaman lazım knk.
Ben biraz Sergen gibiyim her zaman iyi yonunden bakarim.Bu takimlada basari gelecek ise sabretmeyede calisirim.Berkanlar Boeyler filan umut verdi bakalim yeniler neler verecek.

Şimdi seni asarlar kaç kurtar kendini
Luyindama'ya toplamda 8m euro verip satamadık (muhtemelen de 4m eurodan fazlasına satamayacağız) ve yine gidip bir stopere 7m verdik. İnanılır gibi değil. Tr'de ne kötü stoperlerle şampiyon olunuyor. Hiç akıllanmadık mı? Parayı ortasahadan ilerisine akıtmak gerek. İnşallah sağ kanat ve 8 numara için paramız vardır

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

96-2000 arası takıma benzer bir yolda gidiyoruz, 1996’da sezon başında Fenerbahçe’ye 4-0 yenildiğimiz Atkinson’u yıldız yaptığınız maçtan sonra Fatih Terim yerden yere vurulmuştu, devre arasından sonra Galatasaray öyle bir ivme yakaladı ki o ivme 4 yıl sürdü, sonuç 4 lig şampiyonluğu ve UEFA kupası oldu. Yine kötü başladık ama gelecek iyi görünüyor. Taraftarın görevi sabır ve destek olmak

Ben biraz Sergen gibiyim her zaman iyi yonunden bakarim.Bu takimlada basari gelecek ise sabretmeyede calisirim.Berkanlar Boeyler filan umut verdi bakalim yeniler neler verecek.
Transferlerden aşırı memnunum ben de. İzlenen maaş politikasından da. Son transfer yapılıp, kadro 2-3 hafta beraber maç,antrenman yaptıktan sonra geleceğimiz belli olacak ama Şu Arda ve Ömer takıntısından da vazgeçmesi lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt