- 15 Aralık 2011
- 18.666
- 7.379
- 1.513
Jozwiak kesinlikle gelmesin bu arada, oyunda hiç yok gibi, 2 hazırlık maçını izledim(geniş özet) sadece 1 tane olumlu hareketini almışlar adamın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkür ederiz renktaş.Jozwiack aradigimiz oyuncu degil bize direkt gol asist yapacak adam lazim. Bu sene gol yollarinda cok sikinti cekeriz benden soylemesi.
Gercekler bunlar.Sabredemez bizim taraftar.Bak yaaa
Zanka : 2 bonservis, 2*4 maaş = 10 m
Rami : 2 m euro imza maaş
Serdar : 2 m euro maaştan 6 m euro
Caulker : 2 m euro imza ve maaş
Novak : 2 m euro imza ve maaş, 2 senede 3-4
Tisserand : 4 bonservis 1.5x2=3
Lemos : 1.5 bonservis 1.5 maaş, total 4.5 2 senede
Sadık : 1 bonservis 800 bin maaş, 4 kağıt total
Szalai : 2 bonservis 700 bin maaş, 3.5 total
Dama : 8 + 2.5 maaş
Marcao : 4+2 maaş
Donk : 3 senede 4.5 maaş
Stoper maliyetimiz 3 senede 20 m euro
Fenerin 3 senede 40 milyon euro
Bonservise bakarak fiyat analizi yapılmaz.
Yedlin dışında aldığın 4 adam da kiralıktı.
Ondan önceki dönem Etebo kiralık diğerleri bedavaydı.
Ondan önce 2 transfer de kiralıktı.
Ondan önce 10 transferin 5i kiralık 4ü beleşti.
En son bonservisi Luyindama'nın 5 milyonu için ödemiştik ta ki Barış Alper'e kadar.
20 adamın 10u kiralık zaten; bonservisle adam alamıyorsun, kiralık olmasa ne Halil ne Gedson ne de Kuru gitmezdi şu an.
Terim'in eksilerinin farkındayım ama bu yaklaşımınız samimi ve gerçekçi değil, gören de Fener gibi her sene 20 m euro bonservisle deli gibi adam alıyoruz sanar.
Yahu kanı deli olanları en iyi senin anlaman lazım knk.Gercekler bunlar.Sabredemez bizim taraftar.
Eski yönetimlerin içinde bile bu zihniyetler vardı. Şikeci kuş ve kargalardan bile daha tehlikeli tip bunlar. Tamam eleştirilir de hatta bende eleştiriyorum ama o kadarı da ihanet gibi oluyorTerim başarısız olsun diye Galatasaray maç kaybetsin isteyenler olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam.
Biz 3 senedir 3 stoperle takılıyoruz, bir Semih Kaya geldi ekstra yarım dönemlik.İyide fb 9 bizden 3 oyuncuyu kıyaslamışsın![]()
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben biraz Sergen gibiyim her zaman iyi yonunden bakarim.Bu takimlada basari gelecek ise sabretmeyede calisirim.Berkanlar Boeyler filan umut verdi bakalim yeniler neler verecek.Yahu kanı deli olanları en iyi senin anlaman lazım knk.
Luyindama'ya toplamda 8m euro verip satamadık (muhtemelen de 4m eurodan fazlasına satamayacağız) ve yine gidip bir stopere 7m verdik. İnanılır gibi değil. Tr'de ne kötü stoperlerle şampiyon olunuyor. Hiç akıllanmadık mı? Parayı ortasahadan ilerisine akıtmak gerek. İnşallah sağ kanat ve 8 numara için paramız vardır
Ffp yeni bitti rdsh sakin olalımHer transfer dönemi 10 tane adam alınır mı arkadaş fmde bile ben bu kadar transfer yapmıyorum. Al sene sonu gönder, 1 sene kirala sonra arkasından ağıt yak bu ne böyle
Transferlerden aşırı memnunum ben de. İzlenen maaş politikasından da. Son transfer yapılıp, kadro 2-3 hafta beraber maç,antrenman yaptıktan sonra geleceğimiz belli olacak ama Şu Arda ve Ömer takıntısından da vazgeçmesi lazım.Ben biraz Sergen gibiyim her zaman iyi yonunden bakarim.Bu takimlada basari gelecek ise sabretmeyede calisirim.Berkanlar Boeyler filan umut verdi bakalim yeniler neler verecek.