Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yorumun boşluğunu bilmem de dünyanın en boş insanının doğru iş yapanları takdir etmek yerine eleştirmek için kulp arayan zavallılar olduğunu düşünüyorum
Sen nasıl bir tipsin yav. Adam transfer duyumu veriyor diye nerdeyse bilim adamı sıfatına sokacaksın. Ne boş herifsin.

Önceki yönetimde Mahmut Recevik vardı selam yazana transfer haberi veriyordu. Şimdi ben ondan alsaydım bilgileri yazsaydım. Senin gözünde doğru iş yapan, üst seviye adam gibi adam olacaktım. Bu seferde bana tapacaktın vasat.

Gsevgisi bilgi veriyor duyum değil buna ok.

Lakin bazı tavırları komik ve saçma.

Sağ kanata 10 no ve playmaker deyip Araujo ucu ucuna kaçtı demek tutarlı değil. Harit ismi geçiyoe tutarlı değil.

Yani yanlı bir tavrı var ve futboldan pek anlamıyor.

Bizim takımlarda transfer dönemleri de pek tutarlı geçmiyor ki. Menajerler isimler öneriyor, fiyatlara bakılıyor, takıma uyar mı uymaz mı ddiye düşünülüyor, ekonomik olarak oluru varsa işler ciddiye biniyor.

Tanganga gibi atletik ve seri ancak pozisyon bilgisi nispeten zayıf bir adamı kiralamakla uğraşırken bir anda tam tersi bir profildeki stopere 7 milyon euro verdik.

Üstelik bunu yabancı sınırı varken ve o fiyatlara alınabilecek Kaan Ayhan varken yaptık. Neresi tutarlı bunun...

1628596315495.png

Edit: Kristalsaray da fena degilmis

CL ile AL şampiyonu maç yapıyordu. Şimdi o düzenleme nasıl oldu acaba

AL ile KL şampiyonu maç yapıp kazanan v CL şampiyonu ile mi oynayacak
Eskiden kupa 2 olarak kupa galipleri kupası vardı, onu kazanan şl galibi ile süper kupa maçı oynuyordu. Uefa kupasını kazanan uzaktan izliyordu. Sonra kupa galipleri kupası kaldırıldı ve uefa kupası kupa 2 oldu. Uefa kupası kupa 2 olduktan sonra da kazanan ilk takım biziz bu arada.

Şimdi yine aynısı olur herhalde, şl ve al’yi kazanan süper kupa oynar konferans ligini alan uzaktan izler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt