- 9 Temmuz 2017
- 1.035
- 796
- 1.273
Dünyanın en boş yorumu. Duyumcutapar seni.
Yorumun boşluğunu bilmem de dünyanın en boş insanının doğru iş yapanları takdir etmek yerine eleştirmek için kulp arayan zavallılar olduğunu düşünüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dünyanın en boş yorumu. Duyumcutapar seni.
Finale kadar roma gelmezse konferans liginde final görürüz.
Fener'den fazla zarar etmişsiz ? Öyle mi
Sen nasıl bir tipsin yav. Adam transfer duyumu veriyor diye nerdeyse bilim adamı sıfatına sokacaksın. Ne boş herifsin.Yorumun boşluğunu bilmem de dünyanın en boş insanının doğru iş yapanları takdir etmek yerine eleştirmek için kulp arayan zavallılar olduğunu düşünüyorum
Futbolcudan çoğu bilende daha iyi anlarım. Övdünmü hakaret mi ettin bilmiyorum ama eğer bu adama ağzımızın suyu akıyorsa vay ki ne vay halimizeiste futboldan anlayan bir üye. Sıfır şaka
Hocam ciddi dedim yahu. Bende hiç begenmedım.Futbolcudan çoğu bilende daha iyi anlarım. Övdünmü hakaret mi ettin bilmiyorum ama eğer bu adama ağzımızın suyu akıyorsa vay ki ne vay halimize
EyvallahHocam ciddi dedim yahu. Bende hiç begenmedım.
fm 20 de her takımıma alırdım gsye alıp 2.5 sezon oynatıp 55 e satmışlığım varDe La Vega nasil oyuncu? Istatistikleri cok yuksek degil.
Yav bari sen yapma ne Emresi ne Akbabası.
Olur mu öyle şey.
Gsevgisi bilgi veriyor duyum değil buna ok.
Lakin bazı tavırları komik ve saçma.
Sağ kanata 10 no ve playmaker deyip Araujo ucu ucuna kaçtı demek tutarlı değil. Harit ismi geçiyoe tutarlı değil.
Yani yanlı bir tavrı var ve futboldan pek anlamıyor.
Mustafa Cengiz'in ekonomik açıklamaları yalan o halde ?Ali Koc Faktor
Mustafa Cengiz'in ekonomik açıklamaları yalan o halde ?
Eskiden kupa 2 olarak kupa galipleri kupası vardı, onu kazanan şl galibi ile süper kupa maçı oynuyordu. Uefa kupasını kazanan uzaktan izliyordu. Sonra kupa galipleri kupası kaldırıldı ve uefa kupası kupa 2 oldu. Uefa kupası kupa 2 olduktan sonra da kazanan ilk takım biziz bu arada.CL ile AL şampiyonu maç yapıyordu. Şimdi o düzenleme nasıl oldu acaba
AL ile KL şampiyonu maç yapıp kazanan v CL şampiyonu ile mi oynayacak