- 17 Eylül 2018
- 20.846
- 23.689
- 1.983
Kararlı olusak umursar en az 3 yıllık sözleşme yapacak,maç eksiği aşırı kilo fazlaılığı ile birleşirse piyasası fena düşecektir.o kelin bunu pek umursadigini düşünmüyorum ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kararlı olusak umursar en az 3 yıllık sözleşme yapacak,maç eksiği aşırı kilo fazlaılığı ile birleşirse piyasası fena düşecektir.o kelin bunu pek umursadigini düşünmüyorum ya
Kulübümüzün çok iyi bir scout ekibi var. Son yapılan scout transferleri genellikle çok faydalı çıktı. Eminiz ki bu ekip şu dönemde en iyi oyuncuları bulup Teknik heyetimiz ve Yönetimimize sunmuşlardır. Bu yıl radikal bir dönüşüm yaşıyor Galatasaray. Destek vermeliyiz taraftar olarak. İnşallah güzel şeyler ortaya çıkar.
Senelik, PSV sozlesmesini fesedecek diye okumustum.Bonservis mi 1.5 anlamadım
Zaten transfer dediğin basit iş hemen teklif yap kabul etsin bitti gitti FM oynuyoruz sankiG.sevgisi düzenbaz- gurrpegi 3 kağıtçı- yağız yasak- Nevzat sallıyor -Ali naci haber alamıyor - Ertan millet ne yazarsa onu yazıyor vs
O şöyle bu böyle abi ne halt yemeye transfer nöbeti diye birşey açıldı o zaman..Konuyu kapatalım direk resmi birşey olursa ona göre konu açılsın ..
Maksat muhabbet burada forumda aktif olmak iyi kötü bir bilgi akışı sağlamak..Rica ediyorum duyum muhabbetine üst perdeden bakmayı bırakın komik oluyorsunuz o işleri iplemeyen adamın ne işi transfer nöbetinde ...
Bedava alacağımız bir adamı 35'e okutucaz. Hem de Türkiye'de. Hem de bu şartlarda. Gerçekten inanarak mı yazdın o meblağı yoksa nokta hatası mı olduSenelik, PSV sozlesmesini fesedecek diye okumustum.
Pek kalecilikle alakasi yok gibi, yada kafasi baska yerde. Top nerde bu nereye bakiyor
2m tamam derse hemen gelsin baslasin
PSV taraftari Ronaldo (R9)dan bile daha yetenekli oldugunu fakat disiplin sorunu oldugunu soyluyor, bu sene kampa gec ve kilo almis durumda katilmis. Raiola oyuncusu oldugu icin daha fazla bir maas icin yaptigin dusunuyorum.Bedava alacağımız bir adamı 35'e okutucaz. Hem de Türkiye'de. Hem de bu şartlarda. Gerçekten inanarak mı yazdın o meblağı yoksa nokta hatası mı oldu![]()
Renkdaş çok iyi adam geçiyor o kesin,pas vermiyor gibi geldi bana.videolardan tabi.Harit =Trezaeguet çok benziyor tarzları gelirse bize ilaç olur oyun kurcakmış sagdan boşverin kurmasın
alsın iki kişiyi geçip bir pas versin yeter burda trezegeut için neler yazıldı adam premier lig yaptı
bu tip bir oyuncu her takımda olmalı ghezal denen yürüyen dede iş yaptıysa harit kral olur