Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kulübümüzün çok iyi bir scout ekibi var. Son yapılan scout transferleri genellikle çok faydalı çıktı. Eminiz ki bu ekip şu dönemde en iyi oyuncuları bulup Teknik heyetimiz ve Yönetimimize sunmuşlardır. Bu yıl radikal bir dönüşüm yaşıyor Galatasaray. Destek vermeliyiz taraftar olarak. İnşallah güzel şeyler ortaya çıkar.

Sadece transfer noktasında değil, camianın bütünleşmesi noktasında da önemli işler yapılıyor

Erden Timur, Bahattin Demirbilek gibi Galatasaraylılardan faydalanmak, onlara görev vermek, başkan adaylarının projelerini dinlemek için çağırılmaları vb. icraatlar çok yerinde hareketler. Ben orta vadede çok başarılı olacaklarını düşünüyorum. Camiayı bir araya getirebilirler. Tek tehlike Fatih Terim. Sahada performans yakalayamazsa ve maç kazanamazsak yönetime olan güven azalacaktır.

G.sevgisi düzenbaz- gurrpegi 3 kağıtçı- yağız yasak- Nevzat sallıyor -Ali naci haber alamıyor - Ertan millet ne yazarsa onu yazıyor vs

O şöyle bu böyle abi ne halt yemeye transfer nöbeti diye birşey açıldı o zaman..Konuyu kapatalım direk resmi birşey olursa ona göre konu açılsın ..
Maksat muhabbet burada forumda aktif olmak iyi kötü bir bilgi akışı sağlamak..Rica ediyorum duyum muhabbetine üst perdeden bakmayı bırakın komik oluyorsunuz o işleri iplemeyen adamın ne işi transfer nöbetinde ...
Zaten transfer dediğin basit iş hemen teklif yap kabul etsin bitti gitti FM oynuyoruz sanki
daha geçen basın toplantısında fatih terim tarih verdi ve tutmadı başkan tarih veriyor tutmuyor
Milletin işi gücü olmuş galasevgisi klasik türk milleti birisi başarılı oldumu hemen alaşağı etmeli
nasıl başarılı olur olmaz bu eziklik psikolojisinden acil cıkmak lazım adam biliyor işte zorunuza giden nedir?

Harit =Trezaeguet çok benziyor tarzları gelirse bize ilaç olur oyun kurcakmış sagdan boşverin kurmasın
alsın iki kişiyi geçip bir pas versin yeter burda trezegeut için neler yazıldı adam premier lig yaptı
bu tip bir oyuncu her takımda olmalı ghezal denen yürüyen dede iş yaptıysa harit kral olur

Bedava alacağımız bir adamı 35'e okutucaz. Hem de Türkiye'de. Hem de bu şartlarda. Gerçekten inanarak mı yazdın o meblağı yoksa nokta hatası mı oldu :D
PSV taraftari Ronaldo (R9)dan bile daha yetenekli oldugunu fakat disiplin sorunu oldugunu soyluyor, bu sene kampa gec ve kilo almis durumda katilmis. Raiola oyuncusu oldugu icin daha fazla bir maas icin yaptigin dusunuyorum.

Harit =Trezaeguet çok benziyor tarzları gelirse bize ilaç olur oyun kurcakmış sagdan boşverin kurmasın
alsın iki kişiyi geçip bir pas versin yeter burda trezegeut için neler yazıldı adam premier lig yaptı
bu tip bir oyuncu her takımda olmalı ghezal denen yürüyen dede iş yaptıysa harit kral olur
Renkdaş çok iyi adam geçiyor o kesin,pas vermiyor gibi geldi bana.videolardan tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt