Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.825
- 109.669
- 4.878
haluk 1 hafta önce menajerler 8mlik teklif getirecek falan diyorlardı.kito harroui gedson isimleri geçince taylan yolcu mu diye düşündüm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
haluk 1 hafta önce menajerler 8mlik teklif getirecek falan diyorlardı.kito harroui gedson isimleri geçince taylan yolcu mu diye düşündüm
Bence de Harroui'yi Gedson gelse de gelmese de almaliyizSanki Harroui'yi uefa ya yetiştirmek için kovaliyoruz gibi
Gedson yine son güne kadar uğraşırız gibime geliyor
morutan içinde hoca dün benzer bir şey dedi sankiharroui yi ilk 11 için aldığımızı kim söyledi. aynısı morutan için de geçerli. direk 11e atmak yerinle zamanla rotasyona dahil olacaklarını düşünüyorum. konuşulan isimlerden bir tek gedson gelirse banko 11 oynar. halil harroui morutan ı ilk 11de beklemiyorum ilk etapta
+Cicaldao onu unuttun.Harroui-Gedson-Taylan-Berkan-Aytaç işte Galatasaray orta sahası dediğin böyle olur.Sonra acı çekiyoruz cezalı ya da sakat olunca
Samatta'yı Uefa listesine yazmayacaklar muhtemelen, diğer oyuncuları da kiralık almaya çalışıyorlar.Bunlar - 3 m euroda daha B.Kapacak için bile lisans çıkaramadılar 3 4 transfer yapacaz diyorlar bir de. O konu hakkında ne yapacaklar acaba Allahyarı falan 5 m euroya satarlar o şekil bir hamle bekliyorum yoksa Ozanı bonservisiyle göndermek yerine kiralık yollamanın mantığını hâlâ çözemedim
+ Dieng onu da unuttun.+Cicaldao onu unuttun.
Daha ozan kabak olayi var yav,haklisinHarroui
Gedson
Ozan Kabak
Dieng
Irfan Can
Halil
Bu 6 kişiyi alın, 2 sene transfer yapmayın.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
bundan sonra en fazla 1 yabancı transferı olur bence fazla umutlu olmamak lazım en fazla gedson olabılır ben ıhtımal vermıyorum.Harrouı Ozan Halil gelse ben razıyım.Gedson gelırse tarıh yazarız.Harroui
Gedson
Ozan Kabak
Dieng
Irfan Can
Halil
Bu 6 kişiyi alın, 2 sene transfer yapmayın.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk