Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson harrouiye gore daha defansif bi de,oyle bi oynarlarki

harroui yi ilk 11 için aldığımızı kim söyledi. aynısı morutan için de geçerli. direk 11e atmak yerinle zamanla rotasyona dahil olacaklarını düşünüyorum. konuşulan isimlerden bir tek gedson gelirse banko 11 oynar. halil harroui morutan ı ilk 11de beklemiyorum ilk etapta
morutan içinde hoca dün benzer bir şey dedi sanki

Bunlar - 3 m euroda daha B.Kapacak için bile lisans çıkaramadılar 3 4 transfer yapacaz diyorlar bir de. O konu hakkında ne yapacaklar acaba Allahyarı falan 5 m euroya satarlar o şekil bir hamle bekliyorum yoksa Ozanı bonservisiyle göndermek yerine kiralık yollamanın mantığını hâlâ çözemedim
Samatta'yı Uefa listesine yazmayacaklar muhtemelen, diğer oyuncuları da kiralık almaya çalışıyorlar.

haruri
gedson geliyorsa

halil
atakan da geliodur herhalde :s

ve sikidika gitti babel gidiomuş falcao gidişine de işarettir gibi. Feguli artık evladiyelik jubile sezonu

Harrouri gedson beraber oynar ama bence cica harrouri gedson 3lusu olmaz

Holding işini yapacak adam lazım üst düzey maçlarda bunların hiçbirinde o özellik yok kanımca

Harroui
Gedson
Ozan Kabak
Dieng
Irfan Can
Halil

Bu 6 kişiyi alın, 2 sene transfer yapmayın.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
bundan sonra en fazla 1 yabancı transferı olur bence fazla umutlu olmamak lazım en fazla gedson olabılır ben ıhtımal vermıyorum.Harrouı Ozan Halil gelse ben razıyım.Gedson gelırse tarıh yazarız.

Zaman zaman PvA'da dinlendirilir, maçına göre Cicaldau'nun sonradan girdiği maçlar olur, Alpaslan'ın oynadığı maçlar olur, yerli kaleci alırsak eğer formayı bir şekilde alır diye düşünüyorum zaten. Halil yine aynı şekilde. Orta sahada Berkan ve Taylan şayet 2 tane yabancı ortasaha daha dahil edersek kadroya, mükemmel bir rotasyon oluşturabilecek isimler. Bu yerli olayı bizi pek etkilemez bence yerli kaleci ve halil'i aldıktan sonra. ki Atakan Karazor falan yerli kontenjanından sayılıyorsa o tip 1-2 gurbetçi inanılmaz rahatlatır bizi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt