Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yangın yerine dönmüş ortalık;muhammed giderse kendi istediği için gider eğer giderse bizde öyle +10 milyon falan kazanamayız onu unutun 2-3 milyon totalde kar edersek ederiz ben istemem gitmesini ama gidersede dünyanın sonu değil halil ve bi forvet daha gelir muhtemelen opsiyonlu kiralık olur ikiside;babel falcao yedlin bunların gitmesi çok daha önemli feg allem kullem kaldı takımda;

Besleyici adamlarla oynamadı hiç Cicaldau Morutan Gedson 'lu beslemeli Mohammed ligte başarılı olur öngörüsündeyim.
Bu öngörüyü teknik ekipte mutlaka düşünmüştür denemiştir olmamıştır bende beğeniyordum bu adamı ancak çok kötüleşti kötüleştiği fiziki mudahalerinden belli oluyor kendine bakmıyor sanırsam.Bence komple bi forvet başka her türlü pozisyona sokmalı kendini birisinin beslemesine gerek duymamalı. Mesela Diagne ne kadar kızsamda bi o kadar pozisyona giriyor atıyor atamıyor o ayrı yetenek ama ıyi forvet her türlü sokar kendini.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Anladigim kadariyla Mostafadan kazandigimiz bonservis komple Falcao'nun ayrilmasi icin kullanilacak ordan acilan limit de transfer icin kullanilacak.

Ulan elimizdeki 3 milyon Euro para kalıyor saçmalık Muhammed’in satılması

•quod erat demonstrandum•

mustafayı satarlarsa hiçbir anlamı olmayacak ve bizi diagneye mahkum edecekler.

Lillie ne kadar veriyormuş bonservis gedsona ?

•quod erat demonstrandum•

Satacağız diye bonservisini Zamalekten aldıktan sonra görüşmeler tıkanır ve yetişmez umarım.

Bence bonservisini Zamalekten almadan da transfer gerceklestirilebilir. Hemen bugun karsilikli sozlesme yaparsin, Mo'un satisi karsiliginda orneğin 10m euro tarafimiza odenmesi karsiliginda opsiyon hakkimzdan feragat ediyoruz seklinde olay biter. İlla zamalekten once satin alip sonra bordeaux' a satis gibi bir surecle ugrasmaya gerek kalmaz. Tabi brnce satilmamali ama istenirse yetistirilir yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt