Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.240
- 12.986
- 2.658
Babelin daha zamani var 8ine Kadar.Falcao'yu 1 dönemdir yollamaya çalışıyoruz; son günde olsa gitti adam.
Feghouli ve Babel Allah sizi ıslah etsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Babelin daha zamani var 8ine Kadar.Falcao'yu 1 dönemdir yollamaya çalışıyoruz; son günde olsa gitti adam.
Feghouli ve Babel Allah sizi ıslah etsin
YokBENCE de serbest olmalı
eğer ufak bir tribini tavrını görürse almaz bencede gitmek istiyorum dediyse ayar olmuştur çok karıstı işlerft kendisiyle çalışmak istemeyen oyuncuyu antrenmana bile almaz
Çağırılmadı diye görmüştüm zaten maçları yarın .Bu mevzular doğruysa birilerinin MM'nin kafasını karıştırdığı doğru gibi
Milli takıma çağrıldı mı bir de MM?
Burda ettiğiniz küfürden adamın haberi olmayacak, sosyal medya hesabı belli, küfür etmeden küfür etmekten beter edebilirsinizFalco sahtekârının ayrılması resmiyete dökülürse kendisine burada küfür edilmesine imkân sunacak mısınız @Keramettin TANRIVERDİ ?
Buna gerçekten ihtiyacımız var.
çağrılmış herhaldeBu mevzular doğruysa birilerinin MM'nin kafasını karıştırdığı doğru gibi
Milli takıma çağrıldı mı bir de MM?
Zaten Cok Fazla kazancimiz olmayacakti.Mustafa'ya fazla takılmayın, önemli olan Falcao nun gitmesi Halil'in gelmesiydi o da oldu. Günü karla kapattık.
Neresi iyi opsiyonu cekmeyecez adamlar daha yuksrk fiyata satacakMohamed icin üzüntü verici bi durum. Bizim icin iyi![]()
O zaman yarın idmana çıkması lazım.Çağırılmadı diye görmüştüm zaten maçları yarın .