- 6 Aralık 2009
- 14.446
- 818
- 1.738
Beyler avrupaya listeler verildimi yoksa daha zama varmi anlamadim simdi
Sallayıp atıp tutabilirsin bir şeyleri anlamak yerine çünkü çoğunluk onu yapıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler avrupaya listeler verildimi yoksa daha zama varmi anlamadim simdi
Gece 1 e kadarBeyler avrupaya listeler verildimi yoksa daha zama varmi anlamadim simdi
01:00a kadar deadlineBeyler avrupaya listeler verildimi yoksa daha zama varmi anlamadim simdi
Öyle deme yerli pirlo taylan, 12 km koşan gattuso berkan her türlü yeter bize (!)Bu kadar para harcayıp orta sahayı bu şekilde kurmak, iki tane ilk 11 stoperi varken birini satmadan stopere 7 milyon euro vermek, 3 ay boyunca Gedson peşinde koşmak nereden bakarsan bak kötü planlama.
Şu orta saha kurgusu ile bırakın Avrupa’yı ligde bile içimizden geçmeyecek takım yok. Taylan ve Berkan ikilisine her takım üstünlük kurar, biz de stoperlerimiz çok hata yapıyor diye onlara kızarız
Yabanci basin gorusmeler devam ediyor diyor, bizim Turk basinda oyuncu bu aksam Istanbul'da olacak diyor. Artik bekleyip gorecegiz.Bitti diye bir ifade göremiyorum.
Marcao olayı stoper almasaydık daha fazla sıkıntı çıkarırdı sanki ama bu kadar para harcadıysak neden orta saha alınmadı diye herkes sorar hatta bugüne kalması bile çok tuhafBitti diye bir ifade göremiyorum.Almamalıydı konusuna bir şey demem, stopere para harcanmasna karşıyım ben de
O öngörülebilir bir şey değilki yavMarcao olayı stoper almasaydık daha fazla sıkıntı çıkarırdı sanki ama bu kadar para harcadıysak neden orta saha alınmadı diye herkes sorar hatta bugüne kalması bile çok tuhaf
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kime hoNdombeleeeeeee