Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao yerine Tolisso hamlesi muhteşem olur. Zira Medical Park ve tribüne transfer yapmadık.

10 numaralı formada birini görmezsem gsstore o 10 numarayı alsın assın en üst köşeye ya da....

Bu kadar para harcayıp orta sahayı bu şekilde kurmak, iki tane ilk 11 stoperi varken birini satmadan stopere 7 milyon euro vermek, 3 ay boyunca Gedson peşinde koşmak nereden bakarsan bak kötü planlama.

Şu orta saha kurgusu ile bırakın Avrupa’yı ligde bile içimizden geçmeyecek takım yok. Taylan ve Berkan ikilisine her takım üstünlük kurar, biz de stoperlerimiz çok hata yapıyor diye onlara kızarız
Öyle deme yerli pirlo taylan, 12 km koşan gattuso berkan her türlü yeter bize (!)

Bu kadar iyi götürdükleri transfer dönemini orta sahayı boş bırakmak gibi malca bir hamleyle çöpe atmazlar umarım.

Sporx İlk 11 a.webp

Melo bile iş yapardı bu kadroda.

Berkan'ı aldılar işte ne ortasahası bekliyonuz. :)

Mohammed transferi limit için işleri tıkadı belli ki, Oğulcan için de yaklaşık 13 m TL TL gitti.

Ama orta saha almamanın hiçbir bahanesi olamaz 7 saat daha bekleyelim bakalım umarım şaşırtırlar

Koskoca Galatasaray'in 9 ve 10 numarasi nasil bosta olabilir birisi bana bunu aciklasin? Ben basit bir taraftarim ve bu durum benim icin kabul edilmez bir durum. Isin marketing tarafindan bakinca da tam anlamiyla bir facia.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt