- 6 Eylül 2014
- 94.566
- 65.252
- 4.608
Kim attı bu yalanı yavEleny 3 milyon Euro’dan 4 yıllık sözleşme istiyormuş, almasınlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim attı bu yalanı yavEleny 3 milyon Euro’dan 4 yıllık sözleşme istiyormuş, almasınlar.
arkadaşlar evet orta saha eksik kaldı ama artık iş hocda bitiyor
terim kariyerinde ilk defa geçen yıl rakiplerden daha mütevazi bir takımla yarıştı
allah var ilk yarı fena da götürmedi
ama bu takımda gerets hagi lucescu rakiplerinin fersah fersah gerisinde takımlarla bir şeyler yapmaya çalıştılar
her şeyi transferle çözemeyiz belki ama sahada diziliş değiştirerek, genç koyarak oyuncu devşirerek bir şeyler yapma zamanı hoca için
sahada duruşu olan yıkılmayan ezilmeyen bir takım olmak avrupada yeterli şimdilik
ligde ise durum daha farklı olacak tabiki
benim hocadan umudum yok hatta bir yandan kendisi için ne kadar az harcarsak o kadar galatasarayın faydasına olduğuna eminim ama en iyisini yapmasını ummaktan başka şansımız da yok artık
arkadaşlar evet orta saha eksik kaldı ama artık iş hocda bitiyor
terim kariyerinde ilk defa geçen yıl rakiplerden daha mütevazi bir takımla yarıştı
allah var ilk yarı fena da götürmedi
ama bu takımda gerets hagi lucescu rakiplerinin fersah fersah gerisinde takımlarla bir şeyler yapmaya çalıştılar
her şeyi transferle çözemeyiz belki ama sahada diziliş değiştirerek, genç koyarak oyuncu devşirerek bir şeyler yapma zamanı hoca için
sahada duruşu olan yıkılmayan ezilmeyen bir takım olmak avrupada yeterli şimdilik
ligde ise durum daha farklı olacak tabiki
benim hocadan umudum yok hatta bir yandan kendisi için ne kadar az harcarsak o kadar galatasarayın faydasına olduğuna eminim ama en iyisini yapmasını ummaktan başka şansımız da yok artık
Beşiktaş muhabiri olarak geçinen aveller.Kim attı bu yalanı yav
Haklısın ama AVL ile bitimiyorki , belki 3. olarak Konfederans'a gidip ilerleyeceksin ? Bütün bu genç transferler daha güzel nerede deneyim kazansın? En ufak kulüp puanı bile önemli bence ve önemsendiğini hissetmiyorum açıkçası.istediğimiz ortasahayı alsaydık bile terim o gruptan çıkamazdı zaten, seviyesi biraz yüksek her avrupa takımı ezip geçiyor bizi artık. şampiyonluğu kurtaralım fazlasını beklemiyorum şahsen bizim teknik ekipten. avrupada başarı için teknik yönetim olarak daha iyi bi seviyeye gelmemiz lazım o da şuan mümkün görünmüyor.
Elneny arsenalde oynuyorNe Elneni’si ya Terim yerli oyuncuları anca idare ediyor. Terim yaşlandı artık kuzey afrikadan oyuncu fln almasınlar hiç gerek yok. Mısır, Fas, Cezair kara liste.
Loko'yu geçebilir miyiz mevcut kadroyla? Bence zor.Avrupada hedef 3.luk gibi. Umarim olur da konferans devam. Terim 8ine kadar fırsat transferi diyordu. Bakalim kim olacak fırsat transferi. Kiralık olur gibi gelecek adam.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İşte o büyük hata olur. 6sina kadar bekle olmuyorsa 7sinde adam getir. Son güne kalmaması lazım.8 ine kadar gedson beklemeyiz inşallah
•quod erat demonstrandum•
BenKim attı bu yalanı yav