Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar evet orta saha eksik kaldı ama artık iş hocda bitiyor

terim kariyerinde ilk defa geçen yıl rakiplerden daha mütevazi bir takımla yarıştı

allah var ilk yarı fena da götürmedi

ama bu takımda gerets hagi lucescu rakiplerinin fersah fersah gerisinde takımlarla bir şeyler yapmaya çalıştılar

her şeyi transferle çözemeyiz belki ama sahada diziliş değiştirerek, genç koyarak oyuncu devşirerek bir şeyler yapma zamanı hoca için

sahada duruşu olan yıkılmayan ezilmeyen bir takım olmak avrupada yeterli şimdilik

ligde ise durum daha farklı olacak tabiki

benim hocadan umudum yok hatta bir yandan kendisi için ne kadar az harcarsak o kadar galatasarayın faydasına olduğuna eminim ama en iyisini yapmasını ummaktan başka şansımız da yok artık

sorun zaten bu.

terim rakiplerden zayif kadrolarla hic bir zaman basarili olamadi.

terimin sampiyon oldugu kadrolar, rakiplerden kat kat üstündü.

arkadaşlar evet orta saha eksik kaldı ama artık iş hocda bitiyor

terim kariyerinde ilk defa geçen yıl rakiplerden daha mütevazi bir takımla yarıştı

allah var ilk yarı fena da götürmedi

ama bu takımda gerets hagi lucescu rakiplerinin fersah fersah gerisinde takımlarla bir şeyler yapmaya çalıştılar

her şeyi transferle çözemeyiz belki ama sahada diziliş değiştirerek, genç koyarak oyuncu devşirerek bir şeyler yapma zamanı hoca için

sahada duruşu olan yıkılmayan ezilmeyen bir takım olmak avrupada yeterli şimdilik

ligde ise durum daha farklı olacak tabiki

benim hocadan umudum yok hatta bir yandan kendisi için ne kadar az harcarsak o kadar galatasarayın faydasına olduğuna eminim ama en iyisini yapmasını ummaktan başka şansımız da yok artık

Yapmadigin 2 transfer sezonu yakacak belki de. Dediklerini anlıyorum ama bir ise basladiysan yarım birakamazsin. Tam yaparsin, olmaz, olmadi dersin sonuclara bakarsin. 6 numara bizim icin lux degil mecburiydi.

8 ine kadar gedson beklemeyiz inşallah

•quod erat demonstrandum•

Ne Elneni’si ya Terim yerli oyuncuları anca idare ediyor. Terim yaşlandı artık kuzey afrikadan oyuncu fln almasınlar hiç gerek yok. Mısır, Fas, Cezair kara liste.

Avrupada hedef 3.luk gibi. Umarim olur da konferans devam. Terim 8ine kadar fırsat transferi diyordu. Bakalim kim olacak fırsat transferi. Kiralık olur gibi gelecek adam.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

halilin lisansı cıktımı bi kontrol edelim arkadaşlar

7EE30513-8DB5-418D-A737-FAF7A1F6635A.webp

istediğimiz ortasahayı alsaydık bile terim o gruptan çıkamazdı zaten, seviyesi biraz yüksek her avrupa takımı ezip geçiyor bizi artık. şampiyonluğu kurtaralım fazlasını beklemiyorum şahsen bizim teknik ekipten. avrupada başarı için teknik yönetim olarak daha iyi bi seviyeye gelmemiz lazım o da şuan mümkün görünmüyor.
Haklısın ama AVL ile bitimiyorki , belki 3. olarak Konfederans'a gidip ilerleyeceksin ? Bütün bu genç transferler daha güzel nerede deneyim kazansın? En ufak kulüp puanı bile önemli bence ve önemsendiğini hissetmiyorum açıkçası.

Yoksa tabiiki oraya gidip kupa alırız demiyorum ama orada oynanan maçlarda da bir karakterimiz olsun. Gidipte Lazio'dan içerde saçma top çıkaramama hatalarından goller yiyerek farklı falan yenilmeyelim. Krize davettir Türkiye'de bunlar çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt