Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
para kalmadı tüm para avatarındakine gitti
Müthiş bir soru.1 soru
6 numara ihtiyacı kasımpaşa maçından sonra görüldü öyle mi harekete geçtik yoksa en başından arıyorduk da 3 aydır almayı beceremedik?
3 sene pismesiji mi beklicez Berkan in. İkisinin de topu bu sene yetersiz. El bombası şeklinde dolaşıyorlar. Normal şartlarda birinin oynaması riskliyken biz ikisini de oynatiyoruz. Mevcut oyunları fazla yetersiz. Yarın ne olurlar bilmem ama şuan çok can yakarlar onu biliyorum..Ha bu arada taraftarın Taylan ve Berkan'ı çabuk gözden düşürdüğünü düşünüyorum. Taylan ne olursa olsun geçen sezonun en iyilerinden biriydi. Berkan da henüz 23 yaşında. Selçuk bile 25-26 yaşlarında futbolunu olgunlaştırmıştı, Berkan'ın yaşında yetenekli ama hatalar yapan, istikrarsız bir orta sahaydı. Defansif orta saha alınması gerektiğini düşünüyorum ama bu iki ismi de çabuk gözden çıkarmayalım hemen.
1 soru
6 numara ihtiyacı kasımpaşa maçından sonra görüldü öyle mi harekete geçtik yoksa en başından arıyorduk da 3 aydır almayı beceremedik?
Fazla olmasa bile göbüş biraz çıkmıştır.Asshunter napıyor acaba kilo almış mıdır
Yalnız bu Ali Koçun ekonomik gücü başkasında olsa 10 sene üst üste şampiyon olur
Her sene 100 m euroluk maliyet altına giriyor 20 içeri 20 dışarı, aldıklarını beleş gösteriyor falan
güzel soru bende düsündüm ama cevap net hoca 6 numara istemiyordu city gibi 3 8ile oynamayı düsünüyorum diye zaten söylemisti birkac kez1 soru
En başından beri söylüyorum. Konferans Ligi'ne kalmaya o kadar uğraştı ki...Fatih Terim Avrupa ligini gözden çıkardıysa Bir gün bile kalmasın takimin basında