Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse bu sene maçları eldivenle izlemek lazım tırnak parmak kalmayacak yemekten.

Fbjk nin transferleri geldikçe başkanımız prestij kaybediyor acilen orta saha ve sağ kanat al başkanım tek kurtuluşun

Ha bu arada taraftarın Taylan ve Berkan'ı çabuk gözden düşürdüğünü düşünüyorum. Taylan ne olursa olsun geçen sezonun en iyilerinden biriydi. Berkan da henüz 23 yaşında. Selçuk bile 25-26 yaşlarında futbolunu olgunlaştırmıştı, Berkan'ın yaşında yetenekli ama hatalar yapan, istikrarsız bir orta sahaydı. Defansif orta saha alınması gerektiğini düşünüyorum ama bu iki ismi de çabuk gözden çıkarmayalım hemen.
3 sene pismesiji mi beklicez Berkan in. İkisinin de topu bu sene yetersiz. El bombası şeklinde dolaşıyorlar. Normal şartlarda birinin oynaması riskliyken biz ikisini de oynatiyoruz. Mevcut oyunları fazla yetersiz. Yarın ne olurlar bilmem ama şuan çok can yakarlar onu biliyorum..

Taylan ı da fazla abartıyorsunuz. Geçen sene de yetersizdi eksik fazla olunca dikkat çekmeyi başardı sadece.

GSCimbom Mobile App

Her transfer sezonunda bir yerleri eksik bırakmak bizim kulüpte artık adet olmuş. Yönetim-Teknik Ekip değişse de hiç fark etmiyor. Önce bu zihniyeti değiştirmemiz gerekiyor. Arkadaş genç-koşan-dinamik pırıl pırıl bir takım kurmuşsun ama tekerlekleri yok. Yazık olacak şimdi bu gençlere daha fazla yüklenilecek. Eleştiri sınırları zorlanacak. Bu transfer zihniyetini değiştirmemiz gerekiyor.

Bi ciğersiz orta saha bulamadıkmı arkadaş. Fransa da dolu bu adamlardan . Neredeyse bu profilde oyuncu süper lig ve ptt dahil bir bizde yok.

Ben geleceklerden çok gene falcao dışında hiçbir adam gönderememizinden şikayetçiyim.

Hani MC ve AA yönetimi beceriksiz diye Fatih hoca dahil herkes bağırıyordu ya Burak Elmas yönetimi de gönderme konusunda aynı bana göre millet fesih yapıyor bi şekilde gönderiyor.Takım kadrosu bazı bölgelerde çok şişkin

Yalnız bu Ali Koçun ekonomik gücü başkasında olsa 10 sene üst üste şampiyon olur

Her sene 100 m euroluk maliyet altına giriyor 20 içeri 20 dışarı, aldıklarını beleş gösteriyor falan

Bu konuda Saffet Sancaklı'nın bir konuşması var dinlemeni tavsiye ederim Keramettin..Bilmiyorum belki de izlemişsindir

Ali Koç'un aslında daha fazla cebinden para vereceğini ama Uefa'nın kriterlerine takıldığını anlatıyor

1 soru
6 numara ihtiyacı kasımpaşa maçından sonra görüldü öyle mi harekete geçtik yoksa en başından arıyorduk da 3 aydır almayı beceremedik?
güzel soru bende düsündüm ama cevap net hoca 6 numara istemiyordu city gibi 3 8ile oynamayı düsünüyorum diye zaten söylemisti birkac kez
ama baktı avrupa maclarında ve kasımpasa macında stoperler cok baskı yiyor ve medya sormaya basladı bunu ufaktan jetonu düştü o zaman söyledı bence baskana 6 numara alabilirsek alalım diye ama şu saatte eminim hoca 6 icin ısrarcı olmadı ısrarcı olsa okay vs biri mutlaka gelirdi
benım bildigim terim gedson rüyaları görüyordur hala

sözleşmesinin son senesine 33 yaşında girecek bir elneny ister misiniz? ben istemem valla. uefa'da 6 maçtan da vazgeçtim, kimi beğenip, gerçekten tutuyorlarsa onu alsınlar. şu 6 maçı kurtaralım diye bir derdimiz kalmadı zaten kalmasın da. euroleague gibi 20 tane maç olsa bir nebze.

harcanan
ozornwafor 300k
luyindama 8m
marcao 4m
maicon 8m
serdar aziz 4.5m
denayer 436k +500k
chedjou 6.30m
koray 2.5m
dany 3.3m
ujfa 2m
ahmet çalık 2.5m
total 42.3m

elde edilen gelir

maicon 3.13m
ozornwafor 200k

total 3.33m

-38.97m Euro

-7m daha ekleyelim

o rakamlara veto etmesi dogru da son güne (avrupa icin) birakilmaz ki yahu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt