- 6 Eylül 2013
- 8.402
- 3.200
- 1.168
Hala gedson diyorlar kardeşim gedsonu alacaksak bu cicaldau bu emre kılınç aytaç kara berkan kutlu taylan hatta emre akbaba hatta ve hatta feghuli neci arkadaş neye para ödüyoruz bunlara biz iki üçünü sataydık bari
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sıkıntı yok kral olur öyle iyi akşamlarTamam kardeşim. Senin yazdıklarından ben eleştirel bir şey söylediğini düşündüm. Cümlenin içerisinde diğerleri ile kıyas yapmak saçma olur gibi birşey yazsan böyle anlaşılmazdı.
şu an zor nefes alıyoruz akbaba ile sandıkta saklanıyoruz her an satılabilirNe transferi kardeşim yatın uyuyun
Aynı kanıdayım.Son 5 dakika.
Taş gibi stoper olacak inşallah. Gayet güzel transfer, Luyindama ile yürümezdi bu iş.Bjk nin transferleri sonucu forumda bi eziklik psikolojisi sezdim. Ortasahasız bitireceğiz transferi ne diyelim ilk dolması gereken mevkii sona kalınca böyle oluyor. Şimdi biri Nelsson transferini açıklarsa sevinirim.
Listede gedson sürprizi miSon 5 dakika.
Terim bana güven veriyor. Terim den daha kariyerli diye getirdiklerimizi de hatırlıyorum. Mesela kupa kaldıran mancini yi gönderirken bayram ediyorduk. Prandelli keza... Reijkard mesela.Renkdas disardan mudahale olmadiginda ölüsü bile sampiyonluga oynuyor diyorsun ama ama durum kuslar icin de gecerli.
Ayrica bize ne diger rakip TD'lerinden, bizi kendi TD'miz ilgilendiriyor. Peki soruyorum bizim TD'miz guven veriyor mu?
Onu alanın aklından şüphe duyarımşu an zor nefes alıyoruz akbaba ile sandıkta saklanıyoruz her an satılabilir