Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala gedson diyorlar kardeşim gedsonu alacaksak bu cicaldau bu emre kılınç aytaç kara berkan kutlu taylan hatta emre akbaba hatta ve hatta feghuli neci arkadaş neye para ödüyoruz bunlara biz iki üçünü sataydık bari

Bjk nin transferleri sonucu forumda bi eziklik psikolojisi sezdim. Ortasahasız bitireceğiz transferi ne diyelim ilk dolması gereken mevkii sona kalınca böyle oluyor. Şimdi biri Nelsson transferini açıklarsa sevinirim.

gedsonu çok istiyorum ama avrupa için lig için filan değil

asıl gelecek sene için istiyorum

bu takım da yönetim de asıl potansiyelini sebeye(post terim) gösterecek görürsünüz

işte orada gedsonu almış olursak bonservisi ya da opsiyon ile çol farklı olacak

Bjk nin transferleri sonucu forumda bi eziklik psikolojisi sezdim. Ortasahasız bitireceğiz transferi ne diyelim ilk dolması gereken mevkii sona kalınca böyle oluyor. Şimdi biri Nelsson transferini açıklarsa sevinirim.
Taş gibi stoper olacak inşallah. Gayet güzel transfer, Luyindama ile yürümezdi bu iş.

Renkdas disardan mudahale olmadiginda ölüsü bile sampiyonluga oynuyor diyorsun ama ama durum kuslar icin de gecerli.
Ayrica bize ne diger rakip TD'lerinden, bizi kendi TD'miz ilgilendiriyor. Peki soruyorum bizim TD'miz guven veriyor mu?
Terim bana güven veriyor. Terim den daha kariyerli diye getirdiklerimizi de hatırlıyorum. Mesela kupa kaldıran mancini yi gönderirken bayram ediyorduk. Prandelli keza... Reijkard mesela.
Rakip takımın td leri ilemkoyaslayacağım tabi ki. Sonuçta rakip takımın oyuncuları ile kıyas yapmıyor musunuz kendi oyuncularımızı.
Benim terimi daha çok eleştirirken görebilirsiniz. Benim lafım sadece o yazılan posttaki cümleye itafendi. Terim bu ligdeki hocaların hepsinden daha kalitelidir.

saat 1de bitiyo ama uefanin sitesi gec guncelleniyo. gecen seferki lisfe 2 3 gibi yuklenmisti yamulmuyorsam

takımların uefa listesi hemen düşüyor mu bir yerlere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt