Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelsson çöp değil gayet iyi stoper ancak ilaç hiç değil malesef. Gedson peşinde koşarak 3 ayı bitirdik , elimizde topu defanstan çıkaracak adam yok. Üzüldüm gerçekten bu transfer sezonu böyle bitmemeliydi.
Olsun olsun gelecek adına ümit veren, maaşı uygun profilde oyuncular dahil ettik. Daha da iyi olacağız inşallah

Abi mesele orada değil mi zaten ? Eksik olan bölgelerin hepsine transfer yapmak zorundasın. Luyindama’nın geçen seneki performansı hangimize iyi geldi ? Nelsson’dan önce herkes stoper istemiyor muydu bu takıma ? Stoperi de Orta Sahayı da almak zorundaydık.
Açıkcası ben stoper istemiyordum. Luyindama 8 m euroluk bir yatırımdı kazanılması gerekiyordu ancak hoca artık bazı oyunculardan çok çabuk vazgeçiyor. Nelsson Marcaonun cezası yokken alındı ayrıca burada ihtiyaç görülmesini anlamlandıramamıştım.

Abv böyle takım planlaması görmedim ne gedson geldi ne orta saha bu sene bizden bir cacık olmaz. Gedsonu alamıyorsanız hiç mi alternatifiniz yok. Uefada emre akbaba denen topcuya mı kaldık!!!!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Emre Akbaba ile 6 numaranın ne alakası var ki? Ya da gedson un? Onun oynadığı yerde Cica oynar morutan oynar, Halil de oynar...

geçen senelerde gazetelere düşüyordu bu sene benficanınki düşmedi mi acaba

Renkdas disardan mudahale olmadiginda ölüsü bile sampiyonluga oynuyor diyorsun ama ama durum kuslar icin de gecerli.
Ayrica bize ne diger rakip TD'lerinden, bizi kendi TD'miz ilgilendiriyor. Peki soruyorum bizim TD'miz guven veriyor mu?
FT gitmeli, performansı çok kötü, taktik ve oyun anlayışı eksiğimiz devasa.
Ama belkide en kötü formundaki senesinde bile adam Şampiyonluğu averajla kaybetti öyle veya böyle.
11 kişi kafası kesilmiş tavuk gibi koşsa bile kenarda FT varken bu takım hep şampiyonluğun en büyük adayı,
Rakiplerinin başında vitor, sergen, avcı felan var yani kısaca evet Güven veriyor.
FT gidecekse (vitor, sergen, avcı) bu 3 ayarda td ile çalışmak attan inip eşşeğe binmektir. Avrupa'nın büyük
hocalarını getirmeyede ekonomik gücün yetmez. Durum vahim, yapacakta çok bir şey yok gibi malesef.

Bizim taraftarın fanatik ve bakış açısı yüzünden bu durumdayız. Taylan’dan 6 no da 8 no da olmaz.

sen bu taylan işini çok takıntı haline getirmişsin ulaş. taylan'ın geçen seneki kadıköy performansı (ve evet baskı altında sırtı dönük) gibi bir performans maçı hala yok hala salih'in bu ligde. ki ben salih'i severim.

Bu arada, bize onemli/acil olarak 6no gerekiyor. Gedson dedim az once ama bence ikincil gereksinim. Kalite olarak "kagit ustunde" iyi degiliz ama potansiyelimiz var. Izleyip gorecegiz. CL gidebilmis olsaydik bizde suan bir-iki yildiz bekliyor olurduk. 10-15m Euro kasana giriyor bu buyuk bir nakit akisi.

Hadi hayırlısı olsun hakkımızda neyse o olsun iyi bir transfer dönemi geçirdik son anda yedek kaleci ve 6 numara alabilsek çok iyi kadromuz olucaktı 8 ine kadar süre var muhtemelen tamamlanacak kadromuz gidenlerde olucak ama bakalım son günlerde görücez

Transfer
Boey Nelsson Marcao Pwa
Transfer
Cicaldau Berkan
Morutan Mohammed Halil

şu iki noktaya gerekli transferler gelirse ligi götürürüz en azından

Bu bilgiyi başka hiçbir yerde bulamazsınız benden size özel
Özbeöz uefanın sitesinde Halil gözüküyor
Henüz uefa listesinde değil lig listesinde

1630620574578.webp

Kimse kusura bakmasın da Ozan Tufan, Salih Uçan Taylan’ı 5’e katlar. Selçuk İnan bile kıçını dayar kimseye top vermezdi. Taylan 5.5/10’luk bir topçu. Gözünüzde çok büyütüyorsunuz.

Geçen sene Denizli maçında yaptığı hatadan itibaren ben olsam direkt fişini çekerdim. Baskı yapan her takım Taylan’dan rahatça topu alıp pozisyona girer.

Taylan'ı yazdığın tüm oyuncuların yerine tercih ederim. Avrupa şampiyonasında inim inim Taylan gibi bir oyuncuyu aradı milli takım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt