Gökhan Sarıca
Aslan Üye
- 15 Ağustos 2019
- 9.651
- 6.673
- 718
Uefa güncellenmedi hala
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olsun olsun gelecek adına ümit veren, maaşı uygun profilde oyuncular dahil ettik. Daha da iyi olacağız inşallahNelsson çöp değil gayet iyi stoper ancak ilaç hiç değil malesef. Gedson peşinde koşarak 3 ayı bitirdik , elimizde topu defanstan çıkaracak adam yok. Üzüldüm gerçekten bu transfer sezonu böyle bitmemeliydi.
Açıkcası ben stoper istemiyordum. Luyindama 8 m euroluk bir yatırımdı kazanılması gerekiyordu ancak hoca artık bazı oyunculardan çok çabuk vazgeçiyor. Nelsson Marcaonun cezası yokken alındı ayrıca burada ihtiyaç görülmesini anlamlandıramamıştım.Abi mesele orada değil mi zaten ? Eksik olan bölgelerin hepsine transfer yapmak zorundasın. Luyindama’nın geçen seneki performansı hangimize iyi geldi ? Nelsson’dan önce herkes stoper istemiyor muydu bu takıma ? Stoperi de Orta Sahayı da almak zorundaydık.
Emre Akbaba ile 6 numaranın ne alakası var ki? Ya da gedson un? Onun oynadığı yerde Cica oynar morutan oynar, Halil de oynar...Abv böyle takım planlaması görmedim ne gedson geldi ne orta saha bu sene bizden bir cacık olmaz. Gedsonu alamıyorsanız hiç mi alternatifiniz yok. Uefada emre akbaba denen topcuya mı kaldık!!!!
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ismimin altindaki Galatasaray kin'dir ifadesini StoperNefreti olarak degistirmeniz mumkun mu? TesekkurlerAmir Hadizahmedovic alırız bu saatten sonra hııaa
Bizim taraftarın fanatik ve bakış açısı yüzünden bu durumdayız. Taylan’dan 6 no da 8 no da olmaz.Talihsiz bir yorum olmuş Salihle Taylanın ne alakası var mevkileri aynı değil bir kere. 6 numara pozisyonu için Taylan Salihi 5e katlar![]()
O işlere ben bakmıyorum , numara çekip bi üst kata çıkmanız gerek beyefendi.ismimin altindaki Galatasaray kin'dir ifadesini StoperNefreti olarak degistirmeniz mumkun mu? Tesekkurler
FT gitmeli, performansı çok kötü, taktik ve oyun anlayışı eksiğimiz devasa.Renkdas disardan mudahale olmadiginda ölüsü bile sampiyonluga oynuyor diyorsun ama ama durum kuslar icin de gecerli.
Ayrica bize ne diger rakip TD'lerinden, bizi kendi TD'miz ilgilendiriyor. Peki soruyorum bizim TD'miz guven veriyor mu?
6dan ziyade 3lü defansa döneriz benceHoca Nelson'u Avrupa maçlarında bence 6 numarada oynatır.
Bizim taraftarın fanatik ve bakış açısı yüzünden bu durumdayız. Taylan’dan 6 no da 8 no da olmaz.
O da olabilir ama hocayı biraz tanıdıysak 6 numara Nelson çıkar Avrupa maçlarında.6dan ziyade 3lü defansa döneriz bence
O da olabilir ama hocayı biraz tanıdıysak 6 numara Nelson çıkar Avrupa maçlarında.
Kimse kusura bakmasın da Ozan Tufan, Salih Uçan Taylan’ı 5’e katlar. Selçuk İnan bile kıçını dayar kimseye top vermezdi. Taylan 5.5/10’luk bir topçu. Gözünüzde çok büyütüyorsunuz.
Geçen sene Denizli maçında yaptığı hatadan itibaren ben olsam direkt fişini çekerdim. Baskı yapan her takım Taylan’dan rahatça topu alıp pozisyona girer.