Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence başarılı bir transfer dönemi geçirdik
Zaten birgün bu gençleştirme operasyonunu yapacaktık.
Tmm doğrudur iyi bir 6 no alamadık ama iskelet kadroyu kazasız belasız kurabilirsek
Üzerine her transfer döneminde 1 ya da 2 transfer yapılır sonra geçilir
Artık transfer yapmak için transfer yapılmayacak
TFF'ye de bir güzel had bildiriyorlar
Bu sefer yönetim baya güçlü bence
Özellikle hukuki yönden

CPH1979 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Halil de opsiyon konusu nedir çoğu gazeteci opsiyon var diyor opsiyonsuz alacak olsak bu kadar beklemezdik diye düşünüyorum.

1 kiralik orta saha şart. Bonservis ödenmez bu saatte yapılan transfere

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pjanıc transferı net ıyı transfer ama Besıktas hem cok yaslı kadro kurdu hem sampıyon olmak zorunda sampıyon olamazlarsa tepe taklak feda meda gıderler bızım Elneny Avrupa lıgıne yetısmesı acısından ıstıyordum bu saatten sonra gerek yok orta sahaya scout transferı lazım Romanya pazarına gırdık madem Olaru felan cozulsun
Bence sampiyon olsalar bile batma ihtimalleri yüksek çünkü seneye şampiyon doğrudan gidemiyor şampiyonlar ligine ön eleme oynayacak. Bizim takımlarda sezon bsslarini hic hazirlanamazlar seneye takim bulunduramayabiliriz.

Avrupa Ligini gectim orda bir türlü 3. olup konferans yapmamiz lazim. Ki Grubumuz gercekten Avrupa Liginin en disli grubu diyebiliriz bence. Orda direk olarak rakibimiz Lokomotif. O 2 mactan 4 puan alirsak Avrupa hedefimiz check olur baya.

Yapılacak açıklama belli. Oyuncularımıza beklediğimiz teklifler gelmediği için istediğimiz satışları yapamadık. Dolayısıyla yeni transferlere yer açamadık, kaynak yaratamadık bla bla bla. Transfer dinamik bir süreçtir kadromuza güveniyoruz Ocak'ta görüşürüz. İstiklal Marşı ve kapanış

🤮

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt