Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.774
- 11.677
- 1.473
Para yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Kendi oyuncusunu, takımını bu kadar yerin dibine sokmaya meraklı başka taraftar görmedim.

Doğruysa hayırlı olsun derim artık 3 aydır aynı isim dolandı durdu.Serhan Türk: "Galatasaray, Gedson Fernandes defterini kapattı." (A Spor)
Lig için.Düne kadar yapilmadiysa 8 Eylüle kadar neden yapilsin ki
Serhan Türk: "Galatasaray, Gedson Fernandes defterini kapattı." (A Spor)
| Sözleşme bitiş tarihi:: | 30 Haz 2023 |
|---|
bütün lig için geçen seneki şartlar mi geçerli şu an ya da biz aynı takım mıyız?... DURUMSALLIK...
Ok.Saçma bakış açısı. Geçen sene şampiyonluğu kaybettiren orta saha ile devam ediyorsun. Rakiplerin geçen sene 1-2 topçunun eline bakıyordu bu sene kadroyu sağlamlaştırdılar. Hiç kendinizi kandırmayın. Orta sahaya en az 2 transfer şart
Bence sampiyon olsalar bile batma ihtimalleri yüksek çünkü seneye şampiyon doğrudan gidemiyor şampiyonlar ligine ön eleme oynayacak. Bizim takımlarda sezon bsslarini hic hazirlanamazlar seneye takim bulunduramayabiliriz.Pjanıc transferı net ıyı transfer ama Besıktas hem cok yaslı kadro kurdu hem sampıyon olmak zorunda sampıyon olamazlarsa tepe taklak feda meda gıderler bızım Elneny Avrupa lıgıne yetısmesı acısından ıstıyordum bu saatten sonra gerek yok orta sahaya scout transferı lazım Romanya pazarına gırdık madem Olaru felan cozulsun
Konu pozitiflikse Sergen'le kimse aşık atamaz.Usta psikiyatri alaninda 4 senedir doktora calismasi yurutuyorum, daha senin gibi pozitif nasil olunur cozemedim. Umarim hayatinda hersey pozitif ilerler renktas
yanlış anlaşılma olmasın renktaş görüşüne saygılıyım..
Bahattin Demirbilek adamsa Babel+Yedlin karşılığında bize verir.