Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bahsettiğim de bu, Muslera'nın yedek kalma ihtimali yok. Yönetimi de suçlayamazsın bu konuda, sözleşme günü herkes maaşa az bile diyordu. 35 yaşından sonra sözleşmeler 1 yıllık imzalanmalı zaten niye 3 sene imzaladık anlamak güç.

Okan son maçlarda kötü değildi; Okann iyi çocuk bizim seviyemizde de görmüyorum ama çok kötü değildi kesinlikle geçen sezonun ilk yarısında. Bu zaten en az gol yiyen takım olmamızı değiştirmiyor.

Ücret revizesini de kabul edeceğini sanmıyorum fazla.
Ligde yabancı sınırı nedeniyle formsuz olduğunu da dikkate aldığımızda bazı maçlarda Muslera yerine yerli kaleci oynatmak çok kritik. Umarım yönetim ve teknik heyet bu opsiyonu görüp, gerekli takviyeyi transfer tahtası kapanmadan yaparlar. Gerekirse yeni transfer edilen kaleciyi oynatsın birkaç maçta. Güven verirse maçların yarısında oynar.

Geçmiş geçmişte kaldı, ısrarla kaç kupa aldık diye savunmak da düşman olmak kadar yanlış. O yüzden Fatih Terim‘in gönderilmesi en büyük transfer olur Muslerayla birlikte.
Muslera da Terim de sezon içerisinde toparlayamazlarsa evet gitmeliler.

Forumdaki Muslera düşmanlığına bir son verin ya. Boku çıktı artık. Muslera mı dedi bana bu kadar para verin diye. Kaç tane kupa aldık ayıptır ya. Sen nesin ne faydan oldu Galatasaraya da kulübün sembol isimlerinden birine düşmanlık ediyorsun. ?
Forumda Muslera düşmanlığı mı var.

Lan olum noolcak bu ergen tayfanın en ufak bi şatırdıda kıyametleri koparması

Lan Emre Belözoüğlu bile dedi TR ye gelmiş en iyi 3 yabancıdan birisi Muslera. Şampiyonluk farkının bu kadar açılmasındaki en büyük etkendir dedi

Futbolda dün yoktur bugün vardır eyvallah da, bir bekle bakalım arkadaş. Adamın bacağı kırıldı kolay değil. Siz güvenmeye devam edin. Muslera eğer ki faydalı olamayacağını düşünse kendisi gider.

Ataberk Dadakdeniz adlı kaleci halen boşta. Kimse almayacak herhalde bunu

Mendy veya vilhena da gelse çok iyi olurdu neyse buna da şükür en azından 1 orta saha alıyoruz..

Ligde yabancı sınırı nedeniyle formsuz olduğunu da dikkate aldığımızda bazı maçlarda Muslera yerine yerli kaleci oynatmak çok kritik. Umarım yönetim ve teknik heyet bu opsiyonu görüp, gerekli takviyeyi transfer tahtası kapanmadan yaparlar. Gerekirse yeni transfer edilen kaleciyi oynatsın birkaç maçta. Güven verirse maçların yarısında oynar.
İrfan Can vardı başka da seçenek göremiyorum.

Yedek kalecilerimize de umarım iş kalmaz, hepsi birbirinden kötü.

Bahsettiğim de bu, Muslera'nın yedek kalma ihtimali yok. Yönetimi de suçlayamazsın bu konuda, sözleşme günü herkes maaşa az bile diyordu. 35 yaşından sonra sözleşmeler 1 yıllık imzalanmalı zaten niye 3 sene imzaladık anlamak güç.

Okan son maçlarda kötü değildi; Okann iyi çocuk bizim seviyemizde de görmüyorum ama çok kötü değildi kesinlikle geçen sezonun ilk yarısında. Bu zaten en az gol yiyen takım olmamızı değiştirmiyor.

Ücret revizesini de kabul edeceğini sanmıyorum fazla.

Normal futbolcularla kalecileri aynı tutmamak gerekir. Buffon 42 yaşına kadar oynadı, Mondragon 41inde dğnya kupası maçı var.

Kaleci için 35 yaş çok önemliş değil 3 senelik anlaşabilirsin ve verilen para da normal, daha önce 3,5 alıyordu en çok kazananlardan biri idi.

Sorun Muslera'nın adına yakışır bir başlangıç yapamamış olması. Elbette toplayacaktır kendine gelecektir. O zaman ne sözleşmesi konuşulur ne aldığı para konuşulur. Muslera'ya bir kaç maç hata yaptı diye çöp muamelesi yapan taraftarları okumadan direk atlıyorum. Onlar yeni nesil apaçi taraftar benim gözümde. Biz 14 sene şampiyon olmadan bile takıma sahip çıkan taraftarların bakışı ile yaşıyoruz taraftarlığımızı.

Yeni aslan geldi Istanbul'a.

Ekli dosyayı görüntüle 138191

Ekli dosyayı görüntüle 138193

Nereden nereye geldik. Gecen sene gorgusuz gibi 4 kisi ayni formayi tutuyordu yoneticiler. Buyuksun Burak Elmas baskan. Kurumsallik budur.
1631106629386.webp

Yav lisans için son gün 10 eylül değil miydi
Fatih hoca da söylemişti hatta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt