Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk yarın diye açıkladılar sonra bu güne alındı diye açıklamışlardı. Eski yönetim gelmedi acaba. Daha eski yönetimdekilerin Sportif A.Ş den istifan etmeleri ve yeni yönetimin görevlendirdiği kişilerin oraya atanması gerekiyor ki aslında Sportif A.Ş ile o zaman imza yetkisine kavuşacaklar. Ne zaman olacak acaba bu? Olunca zaten kap açıklaması yapılır çünkü.

kaan luyi marcao
mert florentino gedson emre k
teixeira
mohammed onyekuru

Sanirim terim+ arda imzalari yarindan sonra ( devir teslim+ mazbata bugündü diye)

ÖHÖM !!!!!

Son 16 DK... !!!! ;)
giphy.gif

Sözlükte ercan kara demişler de bu çocuk gelse yabancı sayılacak. Ben ihtimal vermiyorum
1624378202411.webp

Cogu duran top diye salliyorlar ama duran top kullanabilmek de bir yetenek. Bize Selcuk’tan sonra dogru duzgun duran top kullanabilen bir oyuncu gelmedi. Inzaghi ayni Conte gibi 3-5-2 oynuyor. Tam Hakan’a gore. Milan’da cogu zaman sol kanatta kullandilar.

+.

inzaghi+alberto(lazio) <> inzaghi+hakan(inter) .
hakan basliginda deginmistim bir kac sey....

kerem diye biri var hatırladın mı

schindler evren ?
Var var uc mac oynamis adama belmi baglayacagiz once 1 sezon kendi kanitlasin sonra velevki kerem iyi oynadi sonra koca sezonda sakatlik kart ceza yokmu tek hizli adamla sezonmu biter bir adami iki dakikada messi ilan ediyorsunuz iki mcata yerin dibine sokuyorsunuz kerem kendini kanitlasin sonra 11 e yazarim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt