Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.402
- 110.432
- 4.878
yarın degil miDevir teslim töreninden fotoğraf bile düşmedi![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yarın degil miDevir teslim töreninden fotoğraf bile düşmedi![]()
Bugün 17deydi. Resmi hesap açıkladı.yarın degil mi
O dönemi yaşadık zaten 50 transfer yaptırdı 3.dönem olur eğer terim e uyarlarsa11 !! Hoca cok istiyordu.
Transferi oldugu gibi FT ye birakirlarsa 2. Ozhan Canaydin donemi yasariz, benden soylemesi.
bu degil miDevir teslim töreninden fotoğraf bile düşmedi![]()
İlk yarın diye açıkladılar sonra bu güne alındı diye açıklamışlardı. Eski yönetim gelmedi acaba. Daha eski yönetimdekilerin Sportif A.Ş den istifan etmeleri ve yeni yönetimin görevlendirdiği kişilerin oraya atanması gerekiyor ki aslında Sportif A.Ş ile o zaman imza yetkisine kavuşacaklar. Ne zaman olacak acaba bu? Olunca zaten kap açıklaması yapılır çünkü.yarın degil mi
ÖHÖM !!!!!
Son 16 DK... !!!!![]()
akbaba ne zamanSanirim terim+ arda imzalari yarindan sonra ( devir teslim+ mazbata bugündü diye)
Cogu duran top diye salliyorlar ama duran top kullanabilmek de bir yetenek. Bize Selcuk’tan sonra dogru duzgun duran top kullanabilen bir oyuncu gelmedi. Inzaghi ayni Conte gibi 3-5-2 oynuyor. Tam Hakan’a gore. Milan’da cogu zaman sol kanatta kullandilar.
Var var uc mac oynamis adama belmi baglayacagiz once 1 sezon kendi kanitlasin sonra velevki kerem iyi oynadi sonra koca sezonda sakatlik kart ceza yokmu tek hizli adamla sezonmu biter bir adami iki dakikada messi ilan ediyorsunuz iki mcata yerin dibine sokuyorsunuz kerem kendini kanitlasin sonra 11 e yazarimkerem diye biri var hatırladın mı
schindler evren ?
Tamam alinirsa da alinmazsada yazdim babel ve ardayla oynayinca bakicaz nasil bagiracaksiniz
Ercan Kara 8+6'ta Mohamed'in yedeği olarak Falcao yerine düşünülüyor olabilir. 3. forvet olarakta Türk alt yapımızdan Eren Aydın gibi bir planlama yapılmış olabilir. Sonuçta +6 tribünde değil kulübede olacak.Sözlükte ercan kara demişler de bu çocuk gelse yabancı sayılacak. Ben ihtimal vermiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 127421
Nasıl davranacağıma dair senden ne icazet alırım ne de sana da hesap veririm. Kimsin la sen ? İstediğini çal oynaTamam alinirsa da alinmazsada yazdim babel ve ardayla oynayinca bakicaz nasil bagiracaksiniz