Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 katı gol yersin ve en az gol yedinin halde olamadın, 2 kat yediğinde hiç olamazsın.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yaw ilk sene marcao ve Luyin cok iyiydi 2.senede oyle bu sene elek oldular.Marcao sonlara dogru toparladi ezbere yorum yapmayin ya.Indiriyorum.Marcao 10 Luyin 5 mukemmel olur mukemmel.

Hauge için hiç girişim yok mu ya Milan gözden çıkartmışken kiralık + opsiyonla falan alsak keratayı

Millet marcao gibi stoper bulmak için sıraya giriyor. Siz satalım diyorsunuz kafayı yemişsiniz. Böyle ayağı düzgün sağlam stoperler 40 dan başlar. Kendi ligimizde olduğumuz için 25'e düşebilir bu rakam. Kıçı kırık stoperler 8 den falan satıldı hep siz marcao 13 diyorsunuz hadi abi ya.
Ağzına kürekle vuracaksın hep nedense bu gsc de türüyor kendi topçusunu yok paraya satma hevesinde olanlar.

biri de çıkmış benim dememle fiyatı düşer mi oyuncunun.

taraftar kendi oyuncusunu kötülerse tabii ki düşer fiyatı , bu bir eğlence sektörü .izleyici sensin fiyatını sadece oyuncu performansı değil marketing de belirler

Semih renkdasimiza katiliyorum. Ileriyi saglam kurdugunda arkada kaan caulker olsa da sirtimiz yere gelmez. Sampiyon olmak icin illa marcao luyindama gerekmiyor.

Vida ve welintonla sampiyon olabiliyorsun.

Bütce ortasaha ve kanatlara ayrilmali

Yaw ilk sene marcao ve Luyin cok iyiydi 2.senede oyle bu sene elek oldular.Marcao sonlara dogru toparladi ezbere yorum yapmayin ya.Indiriyorum.Marcao 10 Luyin 5 mukemmel olur mukemmel.
Semih troll müsün yoksa ciddi misin anlamadım Marcao’nun tüm sezon yanında Donk oynadı fark ettiysen. Buna rağmen Marcao inanılmaz bir performans gösterdi. Takımda sezon genelinde ayakta kalan topçuya yaptığın muamele çok komik.

Kap açıklaması yapmak için bekletiyorlar demek, haftasonu kapa açıklama girilemiyor mu?

Semih renkdasimiza katiliyorum. Ileriyi saglam kurdugunda arkada kaan caulker olsa da sirtimiz yere gelmez. Sampiyon olmak icin illa marcao luyindama gerekmiyor.

Vida ve welintonla sampiyon olabiliyorsun.

Bütce ortasaha ve kanatlara ayrilmali
Bu sene top oynayan takım mı vardı ligde adam akıllı bir kadro ile 30 puan fark takarlardı Bjkye

Muslera-Okan
Yedlin-Omar
Kaan-Marcao-Luyindama-Alpaslan
Moreno-Ömer-E.Taşdemir
F.Luis-Gedson-Taylan-Aytaç
Morutan-E.Akbaba
Ounas-E.Kılınç-Oğulcan
Kerem-Barış-Arda
Mohamed-Halil-Babel

10 numara 5 yıldız kadro diye düşünüyorum Gedson veya Florentino olmuyorsa Paulinho gelsin. Eğer Omar'da problem olursa sağda oynatabileceğimiz Kaan Ayhan var. Okan Kocuğu kesinlikle satmamalıyız gidiyorsa Fatih gitsin. Diagne,Sekidika,Jimmy,Emin,Yunus,Ali Yavuz Kol gibi isimlerle yollar ayrılır en azından kiralık olarak. Burada mali açıdan bizi en çok zorlayacak isimler Morutan ve Ounas ama imkansız hedefler değil.

Ağzına kürekle vuracaksın hep nedense bu gsc de türüyor kendi topçusunu yok paraya satma hevesinde olanlar.

biri de çıkmış benim dememle fiyatı düşer mi oyuncunun.

taraftar kendi oyuncusunu kötülerse tabii ki düşer fiyatı , bu bir eğlence sektörü .izleyici sensin fiyatını sadece oyuncu performansı değil marketing de belirler
Oyunucunun fiyatini dusurmek degil konu sen marcaoyu 20 filan satamazsin.en babasi 13.bu parada bizim icin deli para.Transfer yapmak icinde Marcao Luyin ve Diagne sailmali.he Marcaoya 20 milyon veren cikarsada nedeb verdin aga demegiz mutlu oluruz.

Hoca cikip kac kez basin toplantisinda catir catir soyledi. Bireysel hatalardan puan kaybettik diye. Hoca soyleyince degeri dusmuyor da taraftar soyleyince mi degeri dusuyor. Kainatin en iyi stoperleri de taraftar degerini dusuruyor. Izlemesek inanicaz. Komik olmayın

Semih troll müsün yoksa ciddi misin anlamadım Marcao’nun tüm sezon yanında Donk oynadı fark ettiysen. Buna rağmen Marcao inanılmaz bir performans gösterdi. Takımda sezon genelinde ayakta kalan topçuya yaptığın muamele çok komik.
Yaw birak ben Marcao ve Luyini cok brgeniyordum bu sene cok yaktilar bizi.Marcaoyu bu sene Mevlana gibi evirip cevirdi adamlar.olmayacak Babacar yatirdi kaldirdi onu.Olmayacak Ankaraguclu lavuk Mevlana gibi dondurdu onu Neyin trollugunden bagsediyon Birader.Marcaoya 13.teklif gelecek sen hayir diyeceksin bak isine.

Adamın elek oldular dediği yıl Muslera yarım sezon oynamamasına rağmen en az gol yiyen takımız ki Donk gibi savunmada savruk olan bir adama rağmen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt