Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şampiyon TD kovduk lan. Bak 2. olsa anlardım ama şampiyon td kovduk.Lucescu kalsa neler olurdu diye dusunuyorum bazen.
Yalan dolan da olsa kolpa da olsa biraz transfer biraz sponsor haberleri verin ulan kurudum.
Ulan burak elmas antalyada degilse forumu terk ederim o derece
Hodri meydan hayri efendi
Zaten mali toplantılarda bunlar açıklanıyor yada kapa açıklanan bilançolarda toplam maaş falan açıklanmak zorunda. Mesela Barış Alper'in alacağı yıllık ve bonservis detaylı olarak açıklanmayabilir. Burada bu karar alınsa da yine isteğe bağlı açıklayabilirsin o ayrı. Olumlu tarafı senin dediğin ama ben şahsen tüm detayları bilsem daha iyi olurdu gibi geliyor böylede çok fazla spekülasyon olabilir mesela.
Ne o üstten üstten konuşmalar? Bilirkişi misin sen?Rahatsız olanlar dediğim gibi olacaktır. Anlaşılan gerekli dersler taraftarlarımız tarafından bile çıkarılmamış. Türkiye de neler olduğundan bahsetmeme bile gerek yok sanırım.
Anlamadım üstüne niye alındın burada? Ben twitter dayım bilmiyorsun galiba?Ne o üstten üstten konuşmalar? Bilirkişi misin sen?
Dersi çıkarttığı için buna karşı geliyorlar.
git twitter a yaz o zamanAnlamadım üstüne niye alındın burada? Ben twitter dayım bilmiyorsun galiba?
Tamam kardeşim susar mısın artıkgit twitter a yaz o zaman