Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalan dolan da olsa kolpa da olsa biraz transfer biraz sponsor haberleri verin ulan kurudum.

Zaten mali toplantılarda bunlar açıklanıyor yada kapa açıklanan bilançolarda toplam maaş falan açıklanmak zorunda. Mesela Barış Alper'in alacağı yıllık ve bonservis detaylı olarak açıklanmayabilir. Burada bu karar alınsa da yine isteğe bağlı açıklayabilirsin o ayrı. Olumlu tarafı senin dediğin ama ben şahsen tüm detayları bilsem daha iyi olurdu gibi geliyor böylede çok fazla spekülasyon olabilir mesela.

Renktaş Koç ilk sene TV’den detaylarıyla vermişti -şu kadara oyuncu sattık, şu kadar maaş ödemesi yaptık vs. diye-. Daha sonra bozdu bunu ama doğrusu bu şekilde olmalı. Öteki türlü oyuncu almak istediğimizde millet cebimizdeki parayı biliyor, ona göre fiyat çekiyor vs. Spekülasyon konusunda da güvenilir bir muhabire yalanlama yaptırmak gerekir ama senin düşüncene de saygı duyuyorum. Bu manipülasyoncular, fırsatçılar, Mehmet Ayan gibi tipler olmasa açıklamamız gerekir.

Rahatsız olanlar dediğim gibi olacaktır. Anlaşılan gerekli dersler taraftarlarımız tarafından bile çıkarılmamış. Türkiye de neler olduğundan bahsetmeme bile gerek yok sanırım.
Ne o üstten üstten konuşmalar? Bilirkişi misin sen?
Dersi çıkarttığı için buna karşı geliyorlar.

Yav koymayın şu kırmızıları boşa heyecanlanıyorum

4FB71ACC-B9FF-48BB-8B9D-E0E6CC59859B.webp

Şeffaf olunacak denildi. Ödedigin bonservis maaslar tek tek aciklanmali.türkiyede böyle isler filan demek yanlis. Ben ne kadar ödendi maasi ne kadar bilmek isterim, tepkilerdenmi korkuluyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt