- 6 Ağustos 2009
- 84.276
- 8.479
- 2.568
henry yerine yabancı alcaksa henry neden almıyoruz çok saçma ndao balonuna hele hiç gerek yokHenry yerine Halil yada Ndaou aliriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
henry yerine yabancı alcaksa henry neden almıyoruz çok saçma ndao balonuna hele hiç gerek yokHenry yerine Halil yada Ndaou aliriz.
augustinsson mu geliyor
Genc, genc, genc ,genc Buramaya bi tomar para verdin ancaa o paraya sattin kar filan yapamadin. Onyekuruyu 3'e alirsan 5 veya 7 bi satarsin satamazsan sen beceriksizsin demektir.Tutmus bi adam varken neden riske giriyoruz .Bruma geldi solda oynadı gitti ardından Gary geldi solda oynadı gitti sonra Onyekuru geldi solda oynadı o giderse niye Halil veya Ömer oynuyo solda? Bu kadar mı zor bizim için sola adam almak? Bu kadar unique bu Onyekuru anlamadım
henry yerine yabancı alcaksa henry neden almıyoruz çok saçma ndao balonuna hele hiç gerek yok
henry yerine dedin renktaş ben mi dedimKerem ve Babel sol acik olarak yeter, ve ayni pozisyona 2 yabanci harcamayalim diye belki? Sag tarafa Berghuis ismi geciyordu. O türk mü? Sag acik olarak Feghouliyi postalayip bir yabanci aliriz herhalde
Onyekuru yerine orta açabilen asist yapabilen kanat Lazım bize hızda bir yere kadarKerem-Barış Alper-Babel-Arda hatta Emre Kılınç varken ve sağ kanatta hiçbir alternatifimiz yokken Onyekuru'ya gerek yok düşüncem budur açıkçası.
2 seneye kim öle kim kalaBarış Alper ve Halil Akbunar alınırsa kontenjan açısından iyi olur. İlk 11'de kanatlardan biri yerli olması lazım.
Öyle ya da böyle 8 yabancıda da durmaz bu çapsızlar. Açıkladıkları gibi 6 yabancılı sistemi uygularlar 2 sezon sonra.
katılmakla birlikte barış alper geldi mi renktaşKerem-Barış Alper-Babel-Arda hatta Emre Kılınç varken ve sağ kanatta hiçbir alternatifimiz yokken Onyekuru'ya gerek yok düşüncem budur açıkçası.
Kerem ve Babel sol acik olarak yeter, ve ayni pozisyona 2 yabanci harcamayalim diye belki? Sag tarafa Berghuis ismi geciyordu. O türk mü? Sag acik olarak Feghouliyi postalayip bir yabanci aliriz herhalde
Onyekuru yerine orta açabilen asist yapabilen kanat Lazım bize hızda bir yere kadar
Geldi diyorlar ona göre yazdım bence rotasyonda güvenebiliriz en azından.katılmakla birlikte barış alper geldi mi renktaş
sezon sonu en diri adamdı _??Hala Babel’den medet mi umuyorsunuz? Bu adam futbolu bırakmadı ama bedeni çoktan bıraktı.. bir iki şut sizi memnun ediyorsa birşey diyemem. Haa BJK ve öncesi Babeli diyorsanız onu kim istemez ki.. ama yaş el vermiyor o Babele.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nasıl satıyoruz madem bizde tuttu niye diğer kulüpler istemiyor bu adamı? Biz 3 milyon için taksit pazarlığı yaparız diğer kulüpler 5'i 7'yi şak diye yatırır isteseler. Ya da Monaco neden tekrar denemiyor bu soruların cevabını arıyorum.Genc, genc, genc ,genc Buramaya bi tomar para verdin ancaa o paraya sattin kar filan yapamadin. Onyekuruyu 3'e alirsan 5 veya 7 bi satarsin satamazsan sen beceriksizsin demektir.Tutmus bi adam varken neden riske giriyoruz .