Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takviye mi takiyye mi? Gelen giden olmamış galiba henüz..

augustinsson mu geliyor
1625302024428.webp

merak edip bakayım dedim. twde çok konuşuluyor herhalde

Bruma geldi solda oynadı gitti ardından Gary geldi solda oynadı gitti sonra Onyekuru geldi solda oynadı o giderse niye Halil veya Ömer oynuyo solda? Bu kadar mı zor bizim için sola adam almak? Bu kadar unique bu Onyekuru anlamadım
Genc, genc, genc ,genc Buramaya bi tomar para verdin ancaa o paraya sattin kar filan yapamadin. Onyekuruyu 3'e alirsan 5 veya 7 bi satarsin satamazsan sen beceriksizsin demektir.Tutmus bi adam varken neden riske giriyoruz .

henry yerine yabancı alcaksa henry neden almıyoruz çok saçma ndao balonuna hele hiç gerek yok

Kerem ve Babel sol acik olarak yeter, ve ayni pozisyona 2 yabanci harcamayalim diye belki? Sag tarafa Berghuis ismi geciyordu. O türk mü? Sag acik olarak Feghouliyi postalayip bir yabanci aliriz herhalde

Kerem ve Babel sol acik olarak yeter, ve ayni pozisyona 2 yabanci harcamayalim diye belki? Sag tarafa Berghuis ismi geciyordu. O türk mü? Sag acik olarak Feghouliyi postalayip bir yabanci aliriz herhalde
henry yerine dedin renktaş ben mi dedim
berguis gelcekse yabancı alanı açılır zaten
ben de güncel rotasyon varken onyekuru lüx düşüncsindeyim. sag kanada yaratıcı vizyoner bir kanat bekliyorm.
sol kanat Kerem'in die bekliyorum zaten

Southampton Romain Perraud 'u kapmış, Fransa Ligindeki kadar net bir hücum katkısı verirse Southampton 'da çok durmaz

Barış Alper ve Halil Akbunar alınırsa kontenjan açısından iyi olur. İlk 11'de kanatlardan biri yerli olması lazım.
Öyle ya da böyle 8 yabancıda da durmaz bu çapsızlar. Açıkladıkları gibi 6 yabancılı sistemi uygularlar 2 sezon sonra.

Hala Babel’den medet mi umuyorsunuz? Bu adam futbolu bırakmadı ama bedeni çoktan bıraktı.. bir iki şut sizi memnun ediyorsa birşey diyemem. Haa BJK ve öncesi Babeli diyorsanız onu kim istemez ki.. ama yaş el vermiyor o Babele.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Onyekuru yerine orta açabilen asist yapabilen kanat Lazım bize hızda bir yere kadar
(y)(y) Sezon başından beri söylediğim şey bu zaten bize Ghezzal veya Visca tarzı adam lazım. Kanatları Kerem ve Onyekuru yaparsak Mostafa Mohamed'e neden hiç top gelmiyor diyip dururuz buna gerek yok.

Hala Babel’den medet mi umuyorsunuz? Bu adam futbolu bırakmadı ama bedeni çoktan bıraktı.. bir iki şut sizi memnun ediyorsa birşey diyemem. Haa BJK ve öncesi Babeli diyorsanız onu kim istemez ki.. ama yaş el vermiyor o Babele.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sezon sonu en diri adamdı _??

Genc, genc, genc ,genc Buramaya bi tomar para verdin ancaa o paraya sattin kar filan yapamadin. Onyekuruyu 3'e alirsan 5 veya 7 bi satarsin satamazsan sen beceriksizsin demektir.Tutmus bi adam varken neden riske giriyoruz .
Nasıl satıyoruz madem bizde tuttu niye diğer kulüpler istemiyor bu adamı? Biz 3 milyon için taksit pazarlığı yaparız diğer kulüpler 5'i 7'yi şak diye yatırır isteseler. Ya da Monaco neden tekrar denemiyor bu soruların cevabını arıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt