- 24 Mayıs 2009
- 17.495
- 20.478
- 2.643
Son sezonda toplam 6 maça çıkmış süreye bakarsak. Fener adına güzel bi scout transferigol makinesi
Ekli dosyayı görüntüle 130049
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son sezonda toplam 6 maça çıkmış süreye bakarsak. Fener adına güzel bi scout transferigol makinesi
Ekli dosyayı görüntüle 130049
İstihare değil mi oDuyum vermek için geceden istaşereye yatman lazım adminim
Dieng isteMehmet Özcan: ''Pazartesi günü gündemde hiç olmayan yabancı bir ismin açıklanacağı yönünde istihbarat aldım.''
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Oy biddiko sarkisini ezbere biliyo musun senlan biten transfer varsa pazartesi günü aciklanmaz, bittigi gün aciklanir. bu bos beles showlara hic gerek yok. twitter hesabi dogru dürüst icerik paylasmaz, gider 19.05de uyduruk uyduruk adamlari ve antrenman fotograflarini paylasir.
Bende karafatmalardan tiksiniyorumAbi şu hamaböceklerinden o kadar tırsıyorum ki, canlı akreple oynamışlığım var ama bunlarla baş edemiyorum.
Sen daha dün terime giydirmiyomuydun aysalı güzelleyipBurak elmas fotosu gorunce kalbime inecek gibi oluyor.hocaya artık bakamiyorum zaten.karizmasi ile öldürüyor adam.hele bi de basarili olursa burak elmas benim cenazem kalkar,kupa ile herhangi bi fotosunu gorunce.bakmayacagim artik foto atmayin
o nedirOy biddiko sarkisini ezbere biliyo musun sen
Bununla hiç karşılaşmadım, nerde yaşıyorsun ki.Bende karafatmalardan tiksiniyorum
Senin dediğin gibi olsunİstihare değil mi o

Böcek fobilerimizi anlatıyoruz, durum o kadar iyi rengim. Senin var mı.ne alemdeyiz![]()
2 kişilik81 tlye burger mu olur yaw, altin fln mi vardi ustunde.
steakhouseUskudarda da Şimdi yok zaten. Önceden vardı. Şimdi kalorifer böcekleri populerBununla hiç karşılaşmadım, nerde yaşıyorsun ki.