Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak elmas fotosu gorunce kalbime inecek gibi oluyor.hocaya artık bakamiyorum zaten.karizmasi ile öldürüyor adam.hele bi de basarili olursa burak elmas benim cenazem kalkar,kupa ile herhangi bi fotosunu gorunce.😞bakmayacagim artik foto atmayin

Mehmet Özcan: ''Pazartesi günü gündemde hiç olmayan yabancı bir ismin açıklanacağı yönünde istihbarat aldım.''

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasaray, Alanyaspor’dan Berkan Kutlu ile ciddi şekilde ilgileniyor..
[@memetozcan / aspor]

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

lan biten transfer varsa pazartesi günü aciklanmaz, bittigi gün aciklanir. bu bos beles showlara hic gerek yok. twitter hesabi dogru dürüst icerik paylasmaz, gider 19.05de uyduruk uyduruk adamlari ve antrenman fotograflarini paylasir.

lan biten transfer varsa pazartesi günü aciklanmaz, bittigi gün aciklanir. bu bos beles showlara hic gerek yok. twitter hesabi dogru dürüst icerik paylasmaz, gider 19.05de uyduruk uyduruk adamlari ve antrenman fotograflarini paylasir.
Oy biddiko sarkisini ezbere biliyo musun sen

Burak elmas fotosu gorunce kalbime inecek gibi oluyor.hocaya artık bakamiyorum zaten.karizmasi ile öldürüyor adam.hele bi de basarili olursa burak elmas benim cenazem kalkar,kupa ile herhangi bi fotosunu gorunce.😞bakmayacagim artik foto atmayin
Sen daha dün terime giydirmiyomuydun aysalı güzelleyip

Seçimini yap mason rtaşımız listeyi yapıyo

Ft başarısız olunca afişe edecek destekleyicilerini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt