Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her hafta remzi beye açıklama yaptırmaları da saçmalık. Adamın daha dişe dokunur bir şey açıkladığını görmedim. 3 cümlelik açıklama yapılıyor zaten her seferinde. Koy resmi siteye geç

metin öztürk seçilecekti başından beri destekliyordum son anda elmasa kaydım, metin bey neden gelsin istiyordum çünkü adam zengindi vizyonla projeyle olmuyormuş onu anladık.
Aynı durumdayız hocam. Bende son günlere dek Metin Öztürk lehine oy vermiştim lakin kolpa vaatlerle çoğunluğun rüzgarını arkasını alan mevcut yönetime kandım maalesef.

Belliki sizin sordugunuz sorulari muhabirler canli yayinda soramasinlar diye hoca ile yenileme toreni düzenlemek dahi istememisler

Aynı durumdayız hocam. Bende son günlere dek Metin Öztürk lehine oy vermiştim lakin kolpa vaatlerle çoğunluğun rüzgarını arkasını alan mevcut yönetime kandım maalesef.
ilk seçim başlığı açıldı o gün parası olan kaktüs gelse oyum ona demiştim o kadar doluyum bizim camianın fakir olmasına

Aslında bu da senin iş gibi olmuş oyuncudan haber almakla kulüplerden haber almak yaniltabiliyor.. duyumculari geçtim bizim topçular bile kahve şovu yapıyordu fatih hoca Albayrak kaç kez dillendirdi irfani.. irfanın da gönlü buradaydı muriqin de berkanin da ama kulübü ikna edemezsen herşey çöp oluyor maalesef .
Berkanda en büyük şansımız fbnin orta saha isini tamamlamış olması yoksa bu itler yine salça olurdu
Gelir inş ben irfandan daha iyi olacağını düşünüyorum berkanın

Oyun çeşitliliği sistem değişikliği içinde çok işe yarar

Al ikili osda yap 3lünün sol içide yap,sette oynar,kontra oyununuda biliyo,presli düzende de fayda alırız

Orta 2li yada 3lü çok önemli gedson,berkan +1 i bi tuttursak bazı şeyleri çözücez

Nzonzi seri leminada çok ümitliydikte tutmadı

AHI VAR

E5dWTBmXMAUz8Nc.jpg

Bir mucize olmazsa görünen bu yönetimin ve hocanın istifası. Ha belki bilmediğimiz dolaplar dönüyordur tükürüğümüzü yalatırlar dicemm ahhh keşkee. Ünal başkandan beridir son gaz Avrupada tepetaklak gidiyoruz. Artık parası olmayan başkan ve yönetim istemiyorum. İllallah geldi fakirlik muhabbetinden. Ulan taraftar sayısı çoğu Avrupa ülkesinin nüfusundan fazla olan koskoca şanlı şerefli tarihi olan kulübe 1 tane adam akıllı parası olan bi başkan gelmicek mi

Cengiz yönetiminden muzdarip olduğumuz iletişimsizlik sorunu bünyesinde Mason, kariyerli bir hukukçu ve yabancı bir ülkede kulüp Başkanlığı görevi icra eden kişiler tarafından bile çözülemedi maalesef.

Eşro başkanın ne kadar parası vardı acaba

Giresun deplasmanı 11
Mohamed
Kerem-emrek-feghouli-barış
Aytaç
Emretaş-marcao-luyindama-yedli
Muslera

Aslında transfer yapmaya da gerek yokmuş daha yedeklerde cagne falcao ömer taylan var​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt