Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.455
- 73.914
- 5.188
Her hafta remzi beye açıklama yaptırmaları da saçmalık. Adamın daha dişe dokunur bir şey açıkladığını görmedim. 3 cümlelik açıklama yapılıyor zaten her seferinde. Koy resmi siteye geç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İbrahim bey seçilse bundan daha kötü olmazdık sanırımNe oldu yaw burak&isiltan bizi muasır medeniyetler seviyesine çıkartacaktı ne çabuk pes ettiniz. Ama biz uyardık.
Aynı durumdayız hocam. Bende son günlere dek Metin Öztürk lehine oy vermiştim lakin kolpa vaatlerle çoğunluğun rüzgarını arkasını alan mevcut yönetime kandım maalesef.metin öztürk seçilecekti başından beri destekliyordum son anda elmasa kaydım, metin bey neden gelsin istiyordum çünkü adam zengindi vizyonla projeyle olmuyormuş onu anladık.
dört bir yandan saldırıyorlar başkanımızaSanirim diş güçler başkanımızın transfer ve sponsor hususunda hamle yapmasına izin vermiyor.
En kotunun kotusu secildi.İbrahim bey seçilse bundan daha kötü olmazdık sanırım
ilk seçim başlığı açıldı o gün parası olan kaktüs gelse oyum ona demiştim o kadar doluyum bizim camianın fakir olmasınaAynı durumdayız hocam. Bende son günlere dek Metin Öztürk lehine oy vermiştim lakin kolpa vaatlerle çoğunluğun rüzgarını arkasını alan mevcut yönetime kandım maalesef.
Gelir inş ben irfandan daha iyi olacağını düşünüyorum berkanınAslında bu da senin iş gibi olmuş oyuncudan haber almakla kulüplerden haber almak yaniltabiliyor.. duyumculari geçtim bizim topçular bile kahve şovu yapıyordu fatih hoca Albayrak kaç kez dillendirdi irfani.. irfanın da gönlü buradaydı muriqin de berkanin da ama kulübü ikna edemezsen herşey çöp oluyor maalesef .
Berkanda en büyük şansımız fbnin orta saha isini tamamlamış olması yoksa bu itler yine salça olurdu
fazla para bizi bozar diyerek reddettik.100 milyonluk sponsor ne oldu
Ben bile seçilsem mevcut durum aynı olurduİbrahim bey seçilse bundan daha kötü olmazdık sanırım
bunun tipi böylemiymiş bende bunu destekliyordum. ismi hoşuma gitmişti kanka