Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Hernanı Morutan ve Berkan Kutluyu alırsak transfer olarak beklentım karsılanmıs olur Gedsonun olmadıgını varsayarak yazıyorum Gedson bence ıyı bır transfer yapacak Lılle.

halili alabilirsek koyarız forvete, tempo anlamında falan faydası olur baya
Bitirici eksikligi olur o sekilde takimda bence, Mustafa’siz cikilmaz, kanat forvet olarak Morutan yerine Halil diyorsan olabilir ama yine teknik olarak yetersiz kalir takim

bu genco serbest kalmış barça'dan..

Kerem'in mutlaka 11 olması lazım bu sene ama sağ kanatta Fegh ile devam edersek hücumda ciddi kısırlık yaşarız maalesef.
Oraya diri bi pasör lazım.

Z kusagindan cok umitli Herkes Ama bazi konularda arastirma yapmadan etmeden yorum yapmalari komik oluyor

Bratu petre ve tamas transferlerinde hic zarar etmedik

Hatta ben sahsen Bratu’yu begeniyordum Yarim sezon kaldi ne yazik ki

Ayni sekilde tamas premier lig gördü

Sirf laf olsun torba dolsun sosyal medya

Sacha boey gibi transfer yapınca da 1 milyon euro'ya alemin akillisi sen misin diye oyuncuyu bokluyorluyorlar ne yaparsan yap susmaz böyle tipler
mustafa demisrtas anlatmisti bir ara.

marcaoyu erken yakalamalarina ragmen gsde verecegi performanstan emin olunamadigi icin bir transfer daha yapmalarini beklemisler. marcaoyu 900k iken de alabilirmisiz yani.

begenirsin begenmezsin ama sonucta bir transfer stratejisidir.

juventus aynisini merih de yapti. isteselerdi alanyadan alamazlar miydi

Arkadaslar, takimin omurgasi saglam degil. Bir tecrubeli stoper ve orta saha lazim. David Luiz ve Paulinho tarzi. Böylece genc yetenekler daha iyi oynar ve daha kolay pazarlariz.

Hocaya kızarken ıyı tarafları da soylemek lazım Halıl Dervısoglu Gedson Mustafa Mohammedı de takıma aldıran gecen sene hocaydı bonserıslerı alınmıs olsaydı suan takım bu halde olmazdı hocanın aldırdıgı gencler Yıgıt Gokoglan harıc benım gordugum ıyı genclesebılırsek kı bu konuda yonetıme destek verılmesının gerektıgını dusunuyorum ıyı ısler olacak bonservıs vermeden alınan oyuncu son kontratıdır Galatasaray son kontrat takımı degıldır

becali taksit konusunda kolaylık sağlıyor sanırım bir sonra ki transferde o taraflardan olursa şaşırmam

Morutan iyi olabilir.. ama bence bu paraları gömmeye gerek yok... Yunus oynasın Türkiye Ligi'nde ne var sen kur iyi orta saha defansı sağlamlaştırdin zaten lyu değişirse .. yunus iyidir yeter.. bay oynasın, herkes kerem kerem diyordu milli takim kapısı açılmış. Bunlar 15-16 değil tam oynama yaşları. Orta sahada varsa paran al gedson Berkan, ben hala bir 10 numara diyorum çünkü akbaba yetmez oraya.. çıka sakatlansa çok düz takım oluruz. Ayrıca çıka cok ezilmemis olur maliyetine..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt