Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben morutan kötü oyuncu demiyorum ama her FTnin istediği oyuncuyu kral ilan etmek yanlış sonra sonuçlarını taraftar ödüyor
İstediğini kral ilan etmekte yanlış yerin dibine sokmakta yanlış. İnternet var hepimizin elinde. Açıp verilerine veya maçlarına özetlerini izleyip az çok kendimiz bilgi sahibi olabiliriz. Yine de bu yeterli bilgi sahibi olduğumuz anlamına gelmez. Ama en azından az çok anlaşılır nasıl oyuncu olacağı. Geldiğinde ise oynayacağı performansa göre kral ilan edilir veyahut edilmez.

profesyonel scout değil göztepede çalışmış tanıdık vasıtasıyla bu forumda herkes scout herkes futboldan anlıyor benimde antrenörlük diplomam var övünmüyorum adam taliscayla morutan aynı diyor sonrada ben 9 maçını izledim siz kimsiniz diyor herkes scout bu ülkede
La bi git yahu. Herkese atar gider yapmışsın konuyu okudum. Tamam sen biliyorsun, biz hatalayız. Alıntılama beni.

profesyonel scout değil göztepede çalışmış tanıdık vasıtasıyla bu forumda herkes scout herkes futboldan anlıyor benimde antrenörlük diplomam var övünmüyorum adam taliscayla morutan aynı diyor sonrada ben 9 maçını izledim siz kimsiniz diyor herkes scout bu ülkede
Tamam yiğit kardeşim ben bir futbol cahilliyim sen çok daha iyi biliyorsun tanıdık vasıtasıyla çalıştım evet bildiğim herhangi bir şey yok taliscayla morutan da aynı oyuncular iyi forumlar dilerim

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Görüşlerinize saygılıyım ama o iş o kadar kolay değil hem de hiç keşke yarısını yapabilse.. scout bulması ya da gereksizin birinin 10-15 istemesi hiç bir şekilde ölçü degil..
Bak senin dediğin gibi de olabilir ben de senin görüşüne saygı duyuyorum sadece benzerlikten kastettigim şeyi anladıysan gerisi önemli değil

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cümle içinden laf cambazligi yapmayın şu forumda ya. Adam uzun uzun yazmış neden benzettigini de oyun içi sürekliliği konusunda eklemiş.

Çıkıp adam taliscayla morutana ayni oyuncular dedi diye laf ediyorsunuz. talisca morutan aynı oyuncular degiller

Morutan > 10x talisca

300 maçını izledim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt