Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
musap ceza yedi transferler yattı
tesadüf?
tesadüf?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi futbolcu , bir kac videosunu izledim tam b2b orta saha oyuncusu oyunu iki yonlu iyi oynuyor ama adimiz hic gecmiyor neredeyse yav.Git maçını izle scoutluk yap bize mehmet. Seni boşuna mi hollandaya koyduk biz
BrightonNereye gitti
Harroui kimdir necidir , kaynak nedir ? Bir özet alalım mümkünse.
Boyuna harbi şaşırdım bu adaminAynı damar Berkan'da da var!
![]()
Yönetim bizi oyaladı işte yav.Bizden 5 filan istiyorlarda para yoktu.
küçük ama zamanla büyüyebilir.Aynı damar Berkan'da da var!
![]()
Onlar da az değildi. 11 milyona sattılar Moder'i mesela. Parası olan basıp alıyor işte, yetenek, ışık gördüğü zaman çekinmiyor adamlar. Biz de para yok ancak böyle 45 gün sürüp alamadan dönüyoruz.Ne guzel Moderleri filan buluyorlardi nerden girdiler su rumen bazarina yaw
Duymak istemiyorum artık bu kadar gereksiz enerji ve zaman çalan bir konu yok. Sözleşmesi fesh edip kurtulmak lazım 2 ayda 1 kaosun içine giriyoruz boşuna.bir gazete oğulcan aleyhine haber yapmış gördünüz mü?
Diğer arkadaşları bilemem de Gedson'u yakınen takip ettiğim için oyuncunun potansiyel olarak ne verebileceğini nereye kadar taşıyabileceğini az çok biliyorum. Yanında futboldan bihaber Etebo ve ismi lazım değil arapla oynamış adam. Şimdi ilk defa gerçekten Gedsonun kendini gösterebileceği bi ortam oluşturulurken maliyeti ikinci plana atabiliriz bence.Gedson' un bu denli tutulmasının (Benim için de geçerli) sebebi, birkaç yıl önce bizim takıma tecavüz eden genç Benfica takımının önemli bir parçası olması ve bizdeyken de ligin sonlarına doğru gösterdiği samimi gayrettir...Yoksa Harroui gibi sadece birkaç video ile kanaat oluşturacak olsak, Harroui ağır basar muhtemelen...
Nihai satın alma bedeli 12-15 i bulacak Gedson yerine, 2-3 milyona alınabiliyorsa Harroui daha gerçekçi bir hedef gibi duruyor. Aralarında da sadece 1 yaş fark var...