Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada biz bence 4-2-3-1 hücum futbolu oynamalıyız bu 4-3-3 benim içime sinmşyor bir türlü

Git maçını izle scoutluk yap bize mehmet. Seni boşuna mi hollandaya koyduk biz
iyi futbolcu , bir kac videosunu izledim tam b2b orta saha oyuncusu oyunu iki yonlu iyi oynuyor ama adimiz hic gecmiyor neredeyse yav.
Sadece futbolculun ayrilacagi yaziliyor ama kulube ulasan resmi bir teklifin olmadigi yaziyor.

Aynı damar Berkan'da da var!
E7pUGs0XsAAcvzU

Bernandeshi'nin sözleşmesi sezon sonu bitiyormuş acaba 8 falan bırakmazlar mı oyuncuya da 2 milyon veririz.

Harroui gelsin orta saha işi bitsin. Tabi ilgimiz var mı bilmiyorum ama var ise gayet mantıklı bence

Bizden 5 filan istiyorlarda para yoktu.
Yönetim bizi oyaladı işte yav.

Son haftalarda da tepki azalsın diye , D'avillanın kucağına gidip , Etebo kütüğünü getirdiler.

Allah kimseyi Etebo için ümitlenecek kadar düşürmesin.

Opsiyonu çok yüksek , beğenirsek nasıl alacaz diye düşünüyorduk.

Ne guzel Moderleri filan buluyorlardi nerden girdiler su rumen bazarina yaw
Onlar da az değildi. 11 milyona sattılar Moder'i mesela. Parası olan basıp alıyor işte, yetenek, ışık gördüğü zaman çekinmiyor adamlar. Biz de para yok ancak böyle 45 gün sürüp alamadan dönüyoruz.

Gedson' un bu denli tutulmasının (Benim için de geçerli) sebebi, birkaç yıl önce bizim takıma tecavüz eden genç Benfica takımının önemli bir parçası olması ve bizdeyken de ligin sonlarına doğru gösterdiği samimi gayrettir...Yoksa Harroui gibi sadece birkaç video ile kanaat oluşturacak olsak, Harroui ağır basar muhtemelen...

Nihai satın alma bedeli 12-15 i bulacak Gedson yerine, 2-3 milyona alınabiliyorsa Harroui daha gerçekçi bir hedef gibi duruyor. Aralarında da sadece 1 yaş fark var...
Diğer arkadaşları bilemem de Gedson'u yakınen takip ettiğim için oyuncunun potansiyel olarak ne verebileceğini nereye kadar taşıyabileceğini az çok biliyorum. Yanında futboldan bihaber Etebo ve ismi lazım değil arapla oynamış adam. Şimdi ilk defa gerçekten Gedsonun kendini gösterebileceği bi ortam oluşturulurken maliyeti ikinci plana atabiliriz bence.
Ben uzun vadeli düşünüyorum adam portekizli ve 1.5 sene sonra dünya kupası var. Burada göstereceği performans milli takımı, milli takımda biraz kıpırdanması ise maliyetinden çok daha fazla gelir kapısı yaratabilir bize.

Alp Pehlivan bu Gece Galatasaray icin uzun olacak demişti 😝 Dediği bombalar patladı mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt