Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav milyon tane mesaj içinde illaki olur

galatasaraylı gibi görünen vaşka takımlı olanlardan olur, sarhoş yazandan olur, ergenden olur

icardiye bile küfür ediliyordur şu anda açıp baksak

o gün tag altındaki yorumların yüzde 99u tam tersi erden timur böyle hata yapmaz minvalinde idi

gereksiz mağduriyetler yaratmak milli sporumuz oldu zaten
O kadar azansanacak seviyede değildi, bazı çok hesaplılarda tehdit vari mesajlar attı. Ben o gece Erden timur'a yapılan mesajların pek masum olduğunu düşünmüyorum.

Sanırsın atomu parçalıyorlar.. Nedir bu yahu? Nasıl olduysa oldu, ismi çıkan bir futbolcunun transferi iptal oldu.. Bu iki hödüğe girip çıkan ne?

Şu twitter mıdır, x midir her ne boktan şeyse.. Mide bulandırdı artık.. Lağım çukurundan farksız..

Bir ülkede futbolun sonucu, şampiyonu bu lağım çukurunda fenomen diye geçinen hesaplarla belirlenecekse zaten o ülkeden de, futbolundan da bir halt olmaz..

fb yakında yeni arda güler diye yasir bozu piyasaya sürebilir ama cocukta fizik 0 ve boyda uzayacak gibi değil..ne kadar gelisir bilemem.ludovic guily gibi tarzi,onun gibi pirpir.bizim berat lus uzamaya daha yatkin ve çok daha başka şeyler vadediyor

Bir oyuncunun ismi çıktığında muhakkak iyi-kötü diye taraftar fikir ayrılığına düşüyor.Vecino transferine olumlu bakan bir tane bile taraftar görmedim.Bir tek bu muhabirler güzelliyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt