Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar 1 saat oyun büyük yeğen kafasında yayın yaptılar
2 sene hep bu adamlar Ali Koç'un yaptıklarını haber yaptı çoğunu bunlar gündeme getirdi. Ali Koç'un neler konuştuğunu, Lale Orta'yı onun hakemlere gönderdiği mektubu gibi hep bu ikisi haber yaptı. Bu isimler dışında medyada kimse bu olayları haber yapamadı Gs muhabirleri, BCT falan da dahil.

Allahım sen fagioliyi bu formayla görmeyi nasip et,juventusda gidişatı iyi olmasın lütfen.

Galatasaray camiasında kim olursa olsun göz göre göre hata yapıyorsa bu taraftar her zaman karşısında duracaktır ve durmalıdır.

Ndombele adı geçtiğinde 1-2 istisna hariç en istemediği oyuncu olarak gösteren ve asla gelmesin, uzak olsun diyenlerden biri olarak söylüyorum; kiralık + opsiyonla Ndombele almak Vecino gibi 32 yaşında ağır düşüşte adama 1 kuruş bile olsa bonservis verip 1m Euro'dan bile olsa 2-3 yıllık sözleşme yapmaktan fersah fersah iyi hamledir.

Zaten Vecino'yu gösterip Ndombele'ye razı ettiler demem de bundan. Ben bile ne Vecino'su deyip Ndombele'ye razı geliyorsam o akşamki yangın hali ve açılan tagler falan büyük oranda haklıdır ve organiktir. Eğer Ndombele'ye razı etmek için planlı yapıldıysa da çok zekice gerçekten.

yauv eleştirse ne olacak

bende ramos yüzünden eleştirdim ki
harbiden çok anlamsız bir transferdi

eleştirmek normaldir

ama misal '' bu adamın yıldız sevdası'' veyahut '' sıçtı batırdı'' gibi küçümseyici tavırlar bu adama YAPILAMAZ!

Demek istediğim Erden Timur'a operasyon çekti diyorlar ama bu samiyen hesabı eleştiri bile yapmadı.Yoksa bende eleştirdim Vecino transferini.Ne kadar iyi işler yaparsan yap bir hata bütün yaptığın doğruları götürebiliyor.Vecino öyle bir hata olacaktı.

Adamın yaptığı ilk hatada hakaret etmek kabul edilemez tabii ki.

yav hala mı vecino tartışması
transfer haberi yok mu

Al işte abi herifler bağırmaya çağırmaya gene boş boş "evlat...nerdesiniz...siz kimsiniz ki" gibi yayın yapıp sonra "hadi hadi kapatım haydi bay bay" tribiyle yayın kapatılar (çünkü izlenme ve üye sayıları düşmüştür o gün)

şimdi herkes tivit atıyor ve gene "Erden timur" teması var...

Bu kadar seviyorlarsa ve destekliyorlarsa hakkında bu kadar konuşmayacaklarda....umurlarında değilki.

Umarm yarın çıkarda "hadi bakalım hiç birinizin kredisi kalmadı" dese , yayında adamın kendisine mi sallayacakalr...

harbi boş işler krallığı ya tivitter falan filan. Valla internet bunun için keşfedilip insanlığa armağan edilmedi ya

peki geçen de konuştuk da

sence bu ikili, nevzat, ank vb bariz yağcılık yapıyor mu yapmıyor mu
Bu ikili gerçekten böyle düşündükleri için Erden Timur'u, Özbek'i övüyor bence çünkü geçen sene özellikle sponsorluk konusunda eleştirdiklerini çokça duydum yada takım hakkı yeniyorken Erden Timur'a o her zerredeyiz sözü için takımın hakkını iyi koru tarzı eleştirileri olmuştu . Diğer isimler bariz yağcılık peşinde.

torreira----ndombele--fagioli

zaniolo-------icardi--------zaha

:uhu:

32 yaşına gelmiş, son 2 sezon totalde 7 tane 90 dakikası olan, 3 yıllık maliyeti ise 10-11 milyon Euro bandına varan Vecino'dan sırf taraftar istemediği için vazgeçilse ne olur yahu? Cebinden veren, zamanından feragat eden, kulübün zarar görmesini zerre istemeyen taraftara anlam yüklemek neden bu kadar zor geliyor?

Haluk Yürekli: "Sarri veto etmeyip Galatasaray taraftar tepkisinden dolayı geri adım atsaydı bu çok büyük skandal olurdu."

Avrupa şampiyonu olacak nitelikte kadro kuracağız diye yola çıkıp, transferin son gününe kadar elit düzeyde, sizin haberinize göre 40m piyasa değeri olan orta sahalar kovalayıp, sonra 32 yaşında ağır düşüşte orta saha alıp 2-3 sene kontrat yapmak Groskreutz'un evraklarını yetiştirememekten daha büyük skandal olurdu asıl.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt