- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
hergun acı cekiyorum ama bir sure katlanacagım,cunku villada yürümeyecek bu iş.biliyorumMilli maç sayisi konusunda da bir Bonus maddemiz olabilir bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hergun acı cekiyorum ama bir sure katlanacagım,cunku villada yürümeyecek bu iş.biliyorumMilli maç sayisi konusunda da bir Bonus maddemiz olabilir bence
2 sene hep bu adamlar Ali Koç'un yaptıklarını haber yaptı çoğunu bunlar gündeme getirdi. Ali Koç'un neler konuştuğunu, Lale Orta'yı onun hakemlere gönderdiği mektubu gibi hep bu ikisi haber yaptı. Bu isimler dışında medyada kimse bu olayları haber yapamadı Gs muhabirleri, BCT falan da dahil.Adamlar 1 saat oyun büyük yeğen kafasında yayın yaptılar
yauv eleştirse ne olacak
bende ramos yüzünden eleştirdim ki
harbiden çok anlamsız bir transferdi
eleştirmek normaldir
ama misal '' bu adamın yıldız sevdası'' veyahut '' sıçtı batırdı'' gibi küçümseyici tavırlar bu adama YAPILAMAZ!
Bu ikili gerçekten böyle düşündükleri için Erden Timur'u, Özbek'i övüyor bence çünkü geçen sene özellikle sponsorluk konusunda eleştirdiklerini çokça duydum yada takım hakkı yeniyorken Erden Timur'a o her zerredeyiz sözü için takımın hakkını iyi koru tarzı eleştirileri olmuştu . Diğer isimler bariz yağcılık peşinde.peki geçen de konuştuk da
sence bu ikili, nevzat, ank vb bariz yağcılık yapıyor mu yapmıyor mu

Haluk Yürekli: "Sarri veto etmeyip Galatasaray taraftar tepkisinden dolayı geri adım atsaydı bu çok büyük skandal olurdu."
Degil tabiki, hepsi hikaye24 saat öncesine kadar biliyorduk diyorlar. Ama ne hikmetse 36 saat sonra Sarri'ye sormak aklına geliyor Lazio'nun. Sizce bu mümkün mü?