Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.556
- 9.021
- 2.518
Var mı bir gelişme, duyum?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
son yaptığım detaylı anavlize göre 64 tane daha transfer istiyorum
belki bi süprüz gelir diye ilkay'dan beri şöyle transfer bekliyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 302809
Shakhtar Donetsk, Ahmed Kutucu için Galatasaray'a 4 milyon euro'luk resmi teklif yaptı, Galatasaray kabul etmedi.
Okan Buruk, '3. santrfor olarak Ahmed'e ihtiyacımız var' ifadesini kullandı. (Ali Naci Küçük)
Yazıklar olsun resmen ihanet 3 kontenjan boş bırakmak ne ya tarihte böyle bir şey hatırlamıyorum.
senin daşdaşın sağolsun masonumşu mesajlarınızın ekran görüntüsünü alıyorum emrahcığım
hangi özgüvenle bu mesajları atabiliyorsunuz çok merak ediyorum
city maçı yedek kulubesinde muhtemelen 5 tane altyapı topçusu oturacak hatta belki biri oynamak zorunda kalır![]()
Kadro darken ahmetin gönderilmemesi normal sayısal bakımdan. Yoksa kalsada bir sey yapacagini sanmiyorumda. Ztk de oynar isteShakhtar Donetsk, Ahmed Kutucu için Galatasaray'a 4 milyon euro'luk resmi teklif yaptı, Galatasaray kabul etmedi.
Okan Buruk, '3. santrfor olarak Ahmed'e ihtiyacımız var' ifadesini kullandı. (Ali Naci Küçük)
4e satılıp aynı paraya başka adam denenebilirdiKadro darken ahmetin gönderilmemesi normal sayısal bakımdan. Yoksa kalsada bir sey yapacagini sanmiyorumda. Ztk de oynar iste
Yerine biri gelmezdi buyuk ihtimal heis. En kotu sene sonunda şutlarız zaten ahmeti bu arada bizde bir şey yapacagini bende sanmiyorum.4e satılıp aynı paraya başka adam denenebilirdi
Ahmedin olmayacağı belli bence artık büyük takımda yapamayacağı aşikar
Sane'den santrfor olur ahmed'den olmaz. Anadolu takımının yıldızını başımıza bela ettiler.Shakhtar Donetsk, Ahmed Kutucu için Galatasaray'a 4 milyon euro'luk resmi teklif yaptı, Galatasaray kabul etmedi.