Transfer Nöbeti #21 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
son yaptığım detaylı anavlize göre 64 tane daha transfer istiyorum

şu mesajlarınızın ekran görüntüsünü alıyorum emrahcığım

hangi özgüvenle bu mesajları atabiliyorsunuz çok merak ediyorum

city maçı yedek kulubesinde muhtemelen 5 tane altyapı topçusu oturacak hatta belki biri oynamak zorunda kalır :)

parisde cityden realden topçu aldık demek için topçu alıyor

takıma katkı verir derdi yok ha 😂

geçende tesis açılışına sadece yorumcu olan fbli eskileri çağırmış

işine yaramayana yer vermemiş 😂

bu adam acayip birşey yauv

98-99 sezonunda şampiyonluğu garantiledikten sonra , saha zeminine şampiyon yazdırmışız la çimlerin üzerine ne güzel olmuş :D

Ekran görüntüsü 2025-09-12 182217.webp

belki bi süprüz gelir diye ilkay'dan beri şöyle transfer bekliyoruz
1757690760472.webp

Beşiktaş, Joao Mario'nun AEK Atina'ya sezon sonuna kadar kiralık transferi konusunda anlaşmaya varıldığını açıkladı.

belki bi süprüz gelir diye ilkay'dan beri şöyle transfer bekliyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 302809

artık aklıma geldikce sadece sövüyorum

1 kanat/forvet
1 stoper
ve bir genç ortasaha almamaları

gsye ihanet!

bunun bedelini ödeyeceğiz ben sinirlerimle bazılarıda ağır küfürler ve hakaretler yiyecek! sonu istifaya kadar bile gidebilecek büyük bir hata!

2 futbolcu transferiyle takımın ahengini bozacak varsa o ahengi bozacak topçunun gelmişini geçmişini ....!

Akanjiyi almamaları ise tam bir felaket!!!!!

yok gelmedi filan hepsi yalan!

Kutucuyu gondertmeyen okan beyi kınıyorum.

devre arası iyi transfer yaparız sacma sapan heriflere para gommeye gerek yok kontenjan boş diye

Shakhtar Donetsk, Ahmed Kutucu için Galatasaray'a 4 milyon euro'luk resmi teklif yaptı, Galatasaray kabul etmedi.

Okan Buruk, '3. santrfor olarak Ahmed'e ihtiyacımız var' ifadesini kullandı. (Ali Naci Küçük)
Kadro darken ahmetin gönderilmemesi normal sayısal bakımdan. Yoksa kalsada bir sey yapacagini sanmiyorumda. Ztk de oynar iste

Shakhtar Donetsk, Ahmed Kutucu için Galatasaray'a 4 milyon euro'luk resmi teklif yaptı, Galatasaray kabul etmedi.

Okan Buruk, '3. santrfor olarak Ahmed'e ihtiyacımız var' ifadesini kullandı. (Ali Naci Küçük)
Sane'den santrfor olur ahmed'den olmaz. Anadolu takımının yıldızını başımıza bela ettiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt