Transfer Nöbeti #23 | SON

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taşdemir de antrenmanda. Bir çöpten kurtuluyoruz yerine hemen yenisi geliyor.

Ya bi bırakın gidin arkadaşlar ya hâlâ hamza, berk felan çoluk çocuk oynar diyen var gördük geçen sene, ya bu ne Allah aşkına ya. Gidiyon kaan çöpüne 4 milyon veriyon yillik ücret 1.6 veriyosun sonra elinde ki fena olmayan yerlileri gönderiyorsun, dalga mi geçiyorsunuz ya

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O değilde mata çok fit durmuyor mu bence Mertensten bile fazla katkı verebilir hiç belli olmaz bu işlet

Yabanci kalitemiz 3 tane altyapidan turk futbolcuyu kaldirabilecek kalitede

Herkes musterih olsun

Emrelerin ne katkisini gordun

Hepsi 1er sezonluk topcu bu turkler

Kullan at telefonu gibiler

Bu arada BBC fontu siyah yapmış. Kraliçe gitti sanırım.

Yani Gomis kalmalı diyen de tek bendim herhalde. Gerçi o beklediğim 6-8 gole daha erken ulaşabilir.
Ben de şu anki rolüyle kalmalı dediğimi hatırlıyorum. 14. yabancı olarak Gomis gibi adamlar fark yaratır ki görüyoruz şu ana kadar. Geçen sezon süre alan yerlilerin gönderilme sebebi de o travmayı temizleme düşüncesi olabilir. Taylan, Kılınç vs. geniş kadroda yer alıp maddi olarak da üzmezdi yoksa. Gidip düzenli oynamak hepsine iyi gelebilir. Berkan'ın kalmasına sevindim. Geçen sezon çok yerden yere vuruldu ama değerli bir parça bence rotasyon için. Diğer gençlerimizi de tecrübeli ve kaliteli isimlerle birlikte çalıştırarak, yer yer onlara 11'de fırsat vererek devam edeceğiz sanıyorum. Risk barındırsa da sezonu riske atacak kadar değil bence.

sorması ayıp emre akbabayı neden yolluyoruz. lig uzun maraton kupa var yani. daha ligin başı sakatlıklar olabilir. emre akbaba kalsın bence

Oha lan Denayer kulüpsüz kaldı :asd: Allahin malı 500b euro daha az kazan ama kariyerine şunu yapma be adam. Boşta kalmaktan iyidir anasını satim ya yaptığı işe bak
Denayer Belçika DK için havuzda olan oyunculardan bir de kardeşim 2.5 direteceğine 1.8-2 al ama DK'ya da gitmek için uğraş kariyerinde bir DK olsun be adam zaten 1-2 imza parası da alırdın sözleşmeni kısa tutardın göstereceğin performansla daha iyi paralar kazanmak isterdin. Kariyerine yazık etti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt